【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
我想問返蔣仔 你話放中介既相上gay既grp 令中介受騷擾你可以話係狙擊中介既一種手法 但係點解要用中介佬既相但係個電話係你同學 最後受騷擾既係你同學而唔係中介佬 求解釋

一石二鳥嘅野我地識條鐵咩

Hi 傻巴

蔣仔成日兩三點先上水

係囉
瞓先,聽日繼續
蔣仔 你好多同學報料話你亂放佢地既相上去 話佢地係我地 你又點解釋?

醬囝話班同學幫佢嫁
瞓先,聽日繼續

瞓醒未呀你
瞓先,聽日繼續

瞓醒未呀你

聽日答你

中介打手又柒一鑊

唔撚明你講乜尻

中介打手又柒一鑊

唔撚明你講乜尻

原來係咁,難怪咁落力啦
不怕神一般的對手,只怕豬一般的隊友

由於保障報料人既安全及身份,故此一切細節暫不公開

你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼

#

係咪又係假ac?

醬囝搞左成日終於諗到點作新野
不過我都係睇唔明

你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br>
[/url]

中介打手又柒一鑊 [/quote]
失心瘋
喂 起到我底未啊垃圾 㭍撚咗咁多鍋仲出嚟獻世
又玩錄音機 無撚得救
其實呢,正常嘅初戀女友呢,係唔會抵毀自己男朋友嘅。話曬都係初戀啊嘛係咪?蔣囝你咁想要我電話做咩姐?同埋我無興趣知你性辟好囉。Btw真係要讚下你,轉咗個姓喎,好叻叻豬啊你。

一睇就知醬仔未拍過拖
]原來係咁,難怪咁落力啦
不怕神一般的對手,只怕豬一般的隊友

由於保障報料人既安全及身份,故此一切細節暫不公開

#

係咪又係假ac?

醬囝搞左成日終於諗到點作新野
不過我都係睇唔明[/quote]
你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼 [/quote]

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br><br>
[/url]
[/quote]

[/quote][/quote]

我想問返蔣仔 你話放中介既相上gay既grp 令中介受騷擾你可以話係狙擊中介既一種手法 但係點解要用中介佬既相但係個電話係你同學 最後受騷擾既係你同學而唔係中介佬 求解釋
我想問返蔣仔 你話放中介既相上gay grp 令中介受騷擾你可以話係狙擊中介既一種手法 但係點解要用中介佬既相但係個電話係你同學 最後受騷擾既係你同學而唔係中介佬 求解釋
唔好無視我
蔣仔 其實你生得幾醜樣下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞