【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
蔣囝你柒咗就好潛啦,俾人踢爆咗仲行出嚟洗版。

此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

佢tg 我2015年對話紀錄既cap圖

曾改名做戴佐敦

他承認一開始係Jim Wong

完。作個假ac都作好啲啊

巴打,認真?

邊撚有kotha chun呢個人
障仔ff出來 上面又作個chat出黎

佢真係唔撚睇

巴打,認真?

你啱

巴打,認真?

等睇蔣仔收律師信
蔣囝你柒咗就好潛啦,俾人踢爆咗仲行出嚟洗版。

此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

佢tg 我2015年對話紀錄既cap圖

曾改名做戴佐敦

他承認一開始係Jim Wong

完。作個假ac都作好啲啊

原來係咁,難怪咁落力啦
不怕神一般的對手,只怕豬一般的隊友

你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼 [/quote]

由於保障報料人既安全及身份,故此一切細節暫不公開

#[/quote]

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br><br><br>
[/url]
[/quote][/quote][/quote]
[/quote]
俾人踢爆仲洗版蔣囝係咪諗住洗到其他人睇唔到你自爆啊

巴打,認真?

等睇蔣仔收律師信

巴打,認真?

等睇蔣仔收律師信

原來係咁,難怪咁落力啦
不怕神一般的對手,只怕豬一般的隊友

你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼 [/quote]

由於保障報料人既安全及身份,故此一切細節暫不公開

#[/quote]

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br><br><br>
[/url]
[/quote][/quote][/quote]
[/quote]
柒撚咗你就好收皮啦屌你,作個假ac又唔作好啲,俾人踢爆仲要行出嚟洗版。本身都無咁柒,不過你行出嚟洗版呢下真係好撚柒囉
蔣囝驚死人唔知自己d 柒野
繼續推啦
巴打我頂唔順,真係要block一block個痴線

仲煩撚過大陸forum d 金鋼棒

咁就正中下懷啦
感謝蔣囝幫手推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞