【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
你琴晚post 果個facebook 冇相冇fd 原名假
你post 個唔關事既facebook 都係冇用

你摺埋啦

哦,你證明咗fb啲野可以偽造,咁,同你尋晚post嗰個Ac有咩關係?
哦,你證明咗fb啲嘢可以偽造,證明咗個Ac可以係流
Btw回應下

扮女人wechat搵生意係課程之一?

我見過讀大學做麥記添啦on9
定係好似你咁i大先有資格做

答左我先啦,扮女人wechat搵生意係課程之一?

澳洲大學生

我遲下都set自己讀oxford first honour

咁關琴日你話係中介既facebook 咩事呀

條友根本就on99
人地係唔係扮女人關我地撚事咩弱智仔

你話大學生做倫敦金唔出奇嘛,咁我咪問你扮女人wechat搵生意係課程之一?

中介打手

又打手,起我底囉你
話說今日fb inbox左個kotha chun兩次都無人應,分明假ac

一陣又唔知邊個舊同學中箭
好擔心醬囝

扮女人wechat搵生意係課程之一?

澳洲大學生

你自己爬文

你好stupid!

弱智仔話人stupid
其實佢自己都唔知有乜關係
叫佢解釋就叫返你爬文,立於不敗之地(佢以為)

你話大學生做倫敦金唔出奇嘛,咁我咪問你扮女人wechat搵生意係課程之一?

IQ132

首先,我無話過自己IQ132
第二,大學生做金的確唔奇。
第三,我無做過金,撚知佢係咩課程之一咩on9
第四,玩on9 game都有人扮女呃點數啦,嗰d又係中介咩弱智
你琴晚post 果個facebook 冇相冇fd 原名假
你post 個唔關事既facebook 都係冇用

你摺埋啦

哦,你證明咗fb啲野可以偽造,咁,同你尋晚post嗰個Ac有咩關係?
哦,你證明咗fb啲嘢可以偽造,證明咗個Ac可以係流
Btw回應下
完全2回事 先無視佢個學歷真係假
unimelb bachelor畢業=揸兜=唔等如而家唔可以做金
morgan stanley現職=搵到中上收入+根本無時間去撈多份中介

連登都多呢啲好似你既on9

難怪俾人話低質

咁dse1分有咩高見

澳洲大學生

條友根本就on99

中介打手

又打手,起我底囉你
話說今日fb inbox左個kotha chun兩次都無人應,分明假ac

昨日開既

昨日開又點,代表d乜,你雙親有你真係家門不幸
五毛狗出沒注意!
會員:9527~
編號:48157

五毛狗 (9527~ #48157) 同 雜種有親「習大大」+ 打殘體字, 係連登傳播中共語言

五毛狗 (9527~ #48157)公然抹黑支持香港獨立嘅人

五毛狗 (9527~ #48157) 用大陸百度,引用大陸圖

五毛狗 (9527~ #48157) 製造假cap圖,FAKE NEWS

五毛狗 (9527~ #48157) 其他巴打確認事實為五毛狗

澳洲大學生

條友根本就on99

中介打手

又打手,起我底囉你

昨日開既

蔣囝你條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼 [/quote]
起到底未
鐘意食住疴華田甜筒小便嘅人d思維
Proof讀大學出黎做金同課程係咪要扮女人有連帶關係

屌你哈佛入學試黎架?
完全2回事 先無視佢個學歷真係假
unimelb bachelor畢業=揸兜=唔等如而家唔可以做金
morgan stanley現職=搵到中上收入+根本無時間去撈多份中介

連登都多呢啲好似你既on9

難怪俾人話低質

咁dse1分有咩高見

叫你用logic黎駁我又潛
潛無耐又ctrl v😂
我有預感今晚又有笑料
今晚再玩過,橫掂道理又係我個邊

Btw,你都傻既,你夠班去港人港地見工

一個白痴係度叫人去港人港地到見工,明明佢自己先係夠到超曬班個個
我有預感今晚又有笑料

有蔣囝嘅出現就有笑料
又要用幾個鐘去掘中介仔fb

條友根本就on99

中介打手

又打手,起我底囉你

昨日開既

蔣囝你條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼

起到底未[/quote]
我好想知新ac同中介有咩關係
日日都有新ac架啦

條友根本就on99

中介打手

又打手,起我底囉你

昨日開既

蔣囝你條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼

起到底未

日日都有新ac架啦 [/quote]
小便同華田甜筒夠無關係
蔣囝唔係咁睇得起自己,覺得中介班人會特登用n個isp email嚟開新ac狙擊你啊

中介打手

又打手,起我底囉你

昨日開既

起到底未

日日都有新ac架啦

小便同華田甜筒夠無關係[/quote]
又啱喎清

又打手,起我底囉你

昨日開既

起到底未

日日都有新ac架啦

小便同華田甜筒夠無關係

又啱喎清[/quote]
我開始掌握到少少
正常人認為無關係嘅野佢會認為有密切關係
無計啦,佢都唔正常
蔣仔 你好多同學報料話你亂放佢地既相上去 話佢地係我地 你又點解釋?同埋你話放中介既相上gay grp 令中介受騷擾你可以話係狙擊中介既一種手法 但係點解要用中介佬既相但係個電話係你同學 最後受騷擾既係你同學而唔係中介佬 求解釋
蔣仔 你好多同學報料話你亂放佢地既相上去 話佢地係我地 你又點解釋?同埋你話放中介既相上gay grp 令中介受騷擾你可以話係狙擊中介既一種手法 但係點解要用中介佬既相但係個電話係你同學 最後受騷擾既係你同學而唔係中介佬 求解釋

蔣仔無視愛徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞