【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike
d狙擊手真係放狗歸山
你哋學思狗d狙擊,開晒名,個人資料先係狙擊㗎嘛廢撚到

嗰陣高登 星星頭 中上男神 我仲記得佢哋叫蔡堯銘 張家銘
思古井叫梁烈銘

蔣狗d人唔知 真係以為佢姓蔣仲叫得人咁親切

好心啦,唔開名開地址,狙嚟有7用咩d唔知頭唔知路人咪又以為你哋圍內打飛機兩單嘢同步發生,我到依家都唔知蔣狗正名so chun on 中文點寫好撚失敗
d狙擊手真係放狗歸山

思古井叫梁烈銘

好心啦,唔開名開地址,狙嚟有7用咩d唔知頭唔知路人咪又以為你哋圍內打飛機兩單嘢同步發生,我到依家都唔知蔣狗正名so chun on 中文點寫好撚失敗

名都開曬啦,住邊都開埋啦
之前啲post有
d狙擊手真係放狗歸山

思古井叫梁烈銘

之前啲post有

我知有開
但寫得好隱閉
好似呢個po咁,完全搵唔到
明明狙擊po最重要就係開全名
你睇下中上男神/思狗d狙擊po
全部標題響朵
你哋真係要試下咁做
響全朵同公開個人資料對狙擊真係極重要

之前d 人狙擊星星頭嗰時,
佢一開po就有人貼
姓名:蔡堯銘
dob, 地址等等嘅資料
嚇到條友次次棄post 後尾潛埋水

當然蘇狗面皮就厚好多
但唔將佢全名/出世/地址/簡單事蹟就街唱
實在太益佢
同埋你哋蔣狗蔣狗咁叫 實撚在太親切
對一個attention whore嚟講真係求之不得
好似當年神駒敗走高登前比人狙擊,都係好憎比人響全朵,後尾先順勢用仇思達個名玩選舉玩呢樣嗰樣
希望下次再入你哋po
會見到so chun on個大名全世界都知
帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)
https://lihkg.com/thread/284043/page/7?ref=ios
d狙擊手真係放狗歸山

思古井叫梁烈銘

之前啲post有

我知有開
但寫得好隱閉
好似呢個po咁,完全搵唔到
明明狙擊po最重要就係開全名
你睇下中上男神/思狗d狙擊po
全部標題響朵
你哋真係要試下咁做
響全朵同公開個人資料對狙擊真係極重要

之前d 人狙擊星星頭嗰時,
佢一開po就有人貼
姓名:蔡堯銘
dob, 地址等等嘅資料
嚇到條友次次棄post 後尾潛埋水

當然蘇狗面皮就厚好多
但唔將佢全名/出世/地址/簡單事蹟就街唱
實在太益佢
同埋你哋蔣狗蔣狗咁叫 實撚在太親切
對一個attention whore嚟講真係求之不得
好似當年神駒敗走高登前比人狙擊,都係好憎比人響全朵,後尾先順勢用仇思達個名玩選舉玩呢樣嗰樣
希望下次再入你哋po
會見到so chun on個大名全世界都知

收皮啦,中介狗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞