【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 3

642 回覆
19 Like 6 Dislike

當時做咩話要道歉既?
你未撚找數啊 電話記錄又無 part5又無 底又起唔到 廢柴 你未答我你將中介相放上gay grp但電話係你舊同學 究竟係咩用意?

你不斷loop呢段咪證明自己身有屎囉,中介狗 ,我已經叫你報警,係你自己心虛唔夠膽報咋

108個鐘頭前叫左你報啦,但差人呢?在哪?

人地話要你講一句100%肯定佢地係中介狗就去報 但你自己又唔確定 又不停咬住呢點 你醜唔醜啊

當時做咩話要道歉既?

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/04/191247_28f4cfbe7a1e0ab0ccce7cba3b3cf253.jpg[/img][/url]

Police!Police!

where are you?

好撚廢啊你 又玩錄音機呢一招
你要玩錄音機唔係問題 要對得返上一句先得 唔怪得你Dse得1分 咩無限loop 如果無限loop叫心有屎 咁你呢個錄音機咪
好撚廢啊你 又玩錄音機呢一招

size=6]你不斷loop呢句咪證明自己身有屎囉,中介狗 ,我已經叫你報警,係你自己心虛唔夠膽報咋 [/size=6]

108個鐘頭前叫左你報啦,但差人呢?在哪?

人地話要你講一句100%肯定佢地係中介狗就去報 但你自己又唔確定又唔肯講又不停咬住呢點 你醜唔醜啊
你要玩錄音機唔係問題 要對得返上一句先得 唔怪得你Dse得1分 咩無限loop 如果無限loop叫心有屎 咁你呢個錄音機咪

[size=6]你不斷loop呢句加人身攻擊咪證明自己身有屎囉,中介狗 ,我已經叫你報警,係你自己心虛唔夠膽報咋 [/size=6]

124個鐘頭前叫左你報啦,但差人呢?在哪?[

人地話要你講一句100%肯定佢地係中介狗就去報 但你自己又唔確定 又不停咬住呢點 你醜唔醜啊

[size=6]你不斷loop呢句加人身攻擊咪證明自己身有屎囉,中介狗 ,我已經叫你報警,係你自己心虛唔夠膽報咋 [/size=6]

124個鐘頭前叫左你報啦,但差人呢?在哪?[

]

124個鐘頭前叫左你報啦,但差人呢?在哪?

最後晚餐-蔣仔
http://vocaroo.com/i/s1RWmTjgmBnx

推返個唱歌 魔音蔣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞