覺唔覺香港啲barber好低賤?

399 回覆
339 Like 38 Dislike
銅鑼灣都係百幾蚊
真呀 所以我都唔明點解比較 大家玩既野都唔同 中菜有中菜好 西餐有西餐好既姐
講真呢 邊到咁平 係咪學生價炸
係講緊香港啲barber無料
Barber最靚係fading
問題就係香港啲barber連fading都做得唔靚
barber個名 快剪既技術 再加埋啲殘舊裝修 玩下個vibe咁收你stylist 既價
價就depends啦我自己剪開個個都唔平但起碼有溝通 技術真係好囉
係貴過stylist 既價
我respect 真係有技術既barber,但奈何有幾多香港barber 真係有技術?
而且本身夾好左一個stylist,無啦啦又真係唔會走去試下有無伏lor
你仲on9啦,數據都唔撚識運用
邊撚度有數據話歐美因為用得多pomade所以禿頭呀
你有研究過下脫髮問題就知
禿頭最大原因係遺傳
歐美人禿頭多係因為人種DNA問題
唔撚係用得pomade多呀on9
根本就無數據無study講過係因為pomade引至禿頭
屌咁我話佢地用pomade用到咁大隻都得啦
有咩分別,大家都係鳩up姐
你屙篤尿照下自己咪知咩叫柒囉
又binc

大家爭氣啲啦,
over250 ga barber我一定唔會去
on9,差唔多價錢我去salon起碼洗頭舒服好多先
salon師父一樣剪到呢啲頭
宜家去開果間barber shop 160
快靚正,不過就唔正宗
其實講真講啲青位 你想啲青位靚啲好似啲nba球星佢地個頭你睇落成個頭個outline 好出果啲 咪貴小小去barber
你話普普通通剷青 咁咪去返salon

我自己覺得 barber剪男仔短髮 其實唔差既 始終啲detail 位真係會detail d
咁我搵2萬中 每個月300幾整個頭接受到既 最緊要搵岩barber
4舊水剪一次仲要冇得洗頭
次次剪完成頭成耳仔都係髮碎
試過幾次頂唔順去返salon算
一樣可以剪到同一個髮型
仲有洗頭妹洗頭
係咪得我覺得一開始似Edan
salon 一定無剷得咁靚?
同埋搵二萬中真係好多wor
利申︰月入四萬
你勁呀 我意思只係想講 如果我比我起個價 我就會去barber咁解姐 salon 我由細到大剪 都成日經驗剪完唔岩心水既情況
反而barber暫時無 可能好彩我遇到岩既師傅啦
屌點會講講下英國講到去compton
可能佢以為係Camden
兒登個鼻哥窿大啲
入黎就係想睇呢張
點會冇好心你咪撚衝出嚟柒
巴巴無幫你用啲好拮肉嘅刷刷走頭髮碎咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞