前日搭的士 個的士佬俾說話我聽

382 回覆
6782 Like 159 Dislike
咪玩
的士站多數喺啲交通交匯處隔離
搭得都車駁車
多數都係搭完鐵轉的士短途
戇撚鳩,搭的士有幾高級有幾good service ? 而家咪等於去茶記淨飲雙計,同樣地我都至少比左起錶錢。呢度唔去嗰度又嫌近,咪撚渣喇屌你老母
樓主咁近距離 行路都得
dc狗正仆街, 10點幾坐的士過海 三四架都話唔過海 果時仲要斷撚左隻手去覆診 最後焗住搭地鐵
屌啦

短途都唔柒載你啊

的士狗死全家
班狗都受過的士狗氣,而家都唔拉Uber 自己坐埋Uber 啦!一年拉幾架電召私家車交下數之麻
好耐以前遇過一個DC9真係好似怨婦成程車呻自己揸的士幾慘車租貴賺錢少,男人老狗做到咁樣真係好失敗
真,根本係個司機柒姐
如果佢唔係等咗咁耐,根本唔跳錶嘅短途仲賺過長途
屌你老母你打鳩佢囉
排撚咗9個字就係遇撚到你啲傻閪
係人都想屌撚柒你啦
講多兩句都唔撚俾你咪落車囉柒頭
如果殺人唔犯法你死鳩咗啦撚樣
師兄渣開的士?咁好火
睇到啲字都覺得人哋慘啊屌你老母
你仲串柒柒咁撚樣叫人唔撚好做
仆街啦你 到你搞唔掂嗰日我真係恭喜你啊撚樣
排左九個字
Uber 咪又係唔想去
叫你cut 單(自己唔cut)

渣搵食車啲人要100%賺唔可以蝕嘅
去渣巴士,綠Van, 地鐵啦屌~
唔比就報警,玩鳩佢!
車資$100.5 , 但佢只收$100 都可以報警㗎
的士佬最意係乘客由左邊車門上車比$20之後由右邊車門落車!
有次趕時間過海,見到成排的士等客,結果3,4架車都拒載dllm, 得排最後果架肯載,dllm成日話搵食艱難,其實自己攞黎衰,唔好係度成個怨婦咁啦,唔通果果都要去機場先肯載咩
殺人唔犯法嘅話我諗的士狗會畀所有道路使用者夾手夾腳隊冧晒先
做的士嘅不嬲都講,勤力嘅的士佬係唔會排站嘅
最高就由地鐵站去地鐵站,之後再喺目的地嘅地鐵站再接客去另一個地鐵站
你戇鳩!就係你啲人寵壞晒佢哋
排得都係做雞腳客架啦,有幾可做大長途,唔鐘意咪唔好做囉
的士狗從來唔檢討自己有咩問題,態度差心態差嫌三嫌四政治立場令人反感,永遠係識怪罪uber 搶生意,然後叫政府打壓,要成個市場比你哋壟斷,因為我哋成日撐政府 所以政府應該撐番我哋,公然政治利益輸送仲咁大聲,痴撚線,就算uber 冇咗我哋都唔會搭你
你問左豬姐未
有個中同之前揸開貨van送貨兩年前轉揸市區的。可能後生無負擔乜客都做,佢自己講基本上密做的士app同周圍碌搵1500-2000蚊日唔難,但我估未扣租車油錢之類。

佢話搵唔到食既通常係50~60歲打後果班廢老,app 又唔識用淨係排站同周圍釣魚,遠近過海又嫌三嫌四果堆生意唔好淨係識怨三怨四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞