喺意大利生活過一排,你問我盡答

195 回覆
13 Like 7 Dislike
由細到大都對威尼斯情有獨鍾,但暫時仲未有財力去 想問下巴打如果想去一轉威尼斯(一星期左右)洗費大唔大呀?可能因為遊客區,見佢啲房都幾貴下 (定係我唔識搵 ) 食個方面我鳩食唔食都可以,搭車搭船都可以盡少,行路撚嚟

尋晚我睇Venice住宿
貴到仆街
結果book左Venice隔一個站嘅Mestre
結果我都係唔去南部了
礙於旅費有限
同埋想轉一轉國家睇
(冇辦法唔係自己一個人話事)
聽日去Venice
之後轉去Austria
同樓主一樣都係四年前係意大利住過一排 係去交流
四年真係話長唔長 話短唔短 有啲回憶真係要記落黎做留念
支持樓主 留名
我都係Italy生活過1年
我就住南部

咩機構
On9樓豬 棄po唔屌伸手黨拿?
我都係Italy生活過1年
我就住南部

咩機構

南部邊度啊?
想問下有無咩意大利交通apps可以download??

意大利旅遊既人多唔多租車自駕?
由細到大都對威尼斯情有獨鍾,但暫時仲未有財力去 想問下巴打如果想去一轉威尼斯(一星期左右)洗費大唔大呀?可能因為遊客區,見佢啲房都幾貴下 (定係我唔識搵 ) 食個方面我鳩食唔食都可以,搭車搭船都可以盡少,行路撚嚟

想問下Venice係mestre嗰邊有冇路行入本島嫁?
定焗住搭車/船?

個陣住河景hostel30歐就得
有冇去睇波? 睇一場要幾錢
想問下Venice係mestre嗰邊有冇路行入本島嫁?
定焗住搭車/船?

行路要個幾鐘喎
搭火車啦 一個人1.25歐一程
十分鐘到
喺威尼斯住緊 雖然生活係無香港咁多姿多彩
但係懶懶散散嘅氣氛 同埋個環境真係好靚
Lm
意大利班鬼仔係咪多數好靚仔?
意大利班鬼仔係咪多數好靚仔?

vaffanculo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞