邊間酒店有得延遲退房至6點?

265 回覆
68 Like 443 Dislike
連登仔弱智
西環果間唔係執咗啦咩?
其實唔少人八點後 check in
食完飯咁上下
搞咁多嘢做咩鳩
去酒店都係想射督精者
射完咪走囉
正常都成5點先check in
尤其係香港staycation
咁早入去把鬼
係出邊行完街先入酒店check in 食buffet
同個死人死過?
逸蘭可以隨意checkin 計24小時
夜晚8點in 第2日8點先out
個個霸道德高地屌人事實係有酒店真係比6點check out, 樓主問邊間有,又唔係要求一間本身無既酒店比佢late check out, 都唔知屌咩春

Btw, tst holiday inn都有得6點check out
你講緊有咁嘅flexibility嘅酒店真係去到top 5星嘅management先做到,四季, Ritz呢類,次少少嘅5星都唔會做得到
D員工train得好好,要指定時間內執完一間房,但現實唔係咁完美囉好無
你執完間房又要等阿頭check,同埋要等清潔劑D味散哂先可以比人入(我估)

仲有你全部房型都唔撚同,唔係有吉房就可以塞人入去

9up當秘笈
kew green 好似有
時鐘,幾點都得
試過日本要9點Check out
平時果d10點已經想喊
仲要個日本嬸嬸一夠9點即刻打電話問點解仲未走
睇住成班自己都唔係去開玩開唔熟行情既係度屌屌屌笑死人
搞得呢d佢賣房果時就會預住個數/本身都賣唔哂先咁搞架啦
同埋酒店on9關我咩事、佢賣得出黎就要提供到你promise既野、無超乎常理既原因面要9點ci既話係人都會屌爆佢FD啦
住夠日數 自動up member 平時住到同d front desk 熟哂
平時checkout 望住條check in 隊都幾過份
staycation有啲酒店得
但信和特別藍
成班傻閪唔識就係度屌人r
間間都得
不過要book兩晚
呢間住過兩次,最後嗰次經歷非常不愉快,已經blacklist咗
肯畀錢有邊間唔得?
好多酒店package有延遲退房 不過多數平日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞