邊間酒店有得延遲退房至6點?

265 回覆
68 Like 443 Dislike
半島夜晚10點checkout
住死一間住到咁上下 我都次次4 5點先check out
退至6點
咪又係做翻本地客,係呢個月暑假d細路放假先多人住酒店姐
暑假同個小朋友staycation
我依個暑假都一家訓咗幾晚酒店
邊個package?
上面有個話自己3 4點先訓,要朝早11點check out 唔make sense,都cls
你自己遲訓就要酒店suffer翻,仲要屌人
老實講,比就人情,唔比就道理,咪撚講到take it for granded
咁下下下手咪夜晚8點先可以check in
得.. 你三點後check in
咁下下下手咪夜晚6點先可以check out囉

香港客最乞衣 中意投訴呢樣嗰樣r優惠
咁窮就咪撚住啦
細路會去staycation咩
去前台拍枱
講自己vip
生日
識你老細
要見經理
拍片

就可以
book多晚幾點走都得
咁撚多房
拎住部go pro影住行去問可唔可以late checkout
香港人D 支那賤種小農基因出哂黎
唔係都好撚紅底㗎咩
係就Book多晚,然後6點checkout啦,睇你book房係為咗咩
自己都係做酒店,見慣不怪
不過老實講,對本地客無咩特別comment,當然可以禮貌d唔好呼呼喝喝就最好。

以事論事,依家根本無旅客,酒店全部都係做staycation同long stay,所以唔存在酒店可以屌客揀客黎做,你唔做屎都無得你食。

大把家長帶去wor
Marriott sheraton Vip都係4點, 再遲要傾
去到最高級就24個鐘內就得
6點check in咪比你6點check out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞