邊間酒店有得延遲退房至6點?

265 回覆
68 Like 443 Dislike
Hyatt 5pm
利申:globalist
無食開
屌人要食飯咁撚廢方便啲
比錢買鐘
on9
你睇下依家Staycation 咁撚多人都唔會爆哂房啦
人手一樣handle到
大時大節香港做咩都on9架啦
酒店check in 條龍堪比ok拎消費卷
去離島仲逼過旺角
尖沙咀 gateway and Marco Polo
醫護限定
申請白金AE 咪得囉7800。你捨唔捨得比姐

有錢乜都得
其實我見通常就一係價錢包咗餐飲 一係就包咗late check out 各取所需啫 都唔係人人選擇24小時
睇staycation package
check out完污糟房唔洗執既?

一直都係講緊執唔切房,唔係無房比你住
你就真係on9
麗豪book行政房可以6點退房
你遲左checkout, 酒店咪畀其他房人地住
你間房遲左清潔咪其他時段再安排畀新客住
不嬲酒店都預留部份空房去應付依種情況
唔怕延後左清潔有咩問題

唔喺執咗咩
投訴同r優惠有時係招連技黎,要配合使用
你都係仲未明個道理

你講呢個情況就係將所有房堆曬去第日朝早清潔,本身人地姐姐朝早已經有房要執,依家仲要執埋你尋晚既房
2個煲,1個蓋,點執得切啊

實際情況係res追數賣足100%房

喂大佬你閱讀真係有問題

我有10間房, 8間有客住, 有2間空房
check out 有6間準時, 有2間遲, 有2間空房
再有8個客黎既時候我一樣有8間房畀到人
只有2間遲啲執

問題係邊? 人手調動同房間調動都搞唔撚點點做酒店?
有幾可真係100%房.....
俾錢extend多半日咪得囉 咁都要R
想黎個morning q都唔得
投訴完R著數, R唔到著數又投訴
以前去旅行
morning Q 再去游個水, 再食個早餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞