邊間酒店有得延遲退房至6點?

265 回覆
68 Like 443 Dislike
藉口姐,帶埋一家大細住酒店當去旅行
Staycation應該唔同去旅行掛 去旅行會plan行程會周圍去玩 早起都正常 但去得staycation都係hea同 所以搞到夜一夜
依家大家都食m記 元氣 賺藍養藍麻
下、咁都真係酒店做24、28個鐘stay既package
人地問下就話人ono同cheap精?
係人手問題,比你100間房又點,根本唔夠人執房,你唸下上年酒店業炒左幾多人先得架

大爺
之前去
Parklane 12點 check in 玩到第日6 pm 好正
其實酒店有半日嘅,不過有都會同你講無
day use房
加錢咪得囉
喂 荷里活有間大酒店
點解d人個思維咁奇怪
好似去餐廳要多飯 又話人cheap
點解唔叫兩個飯
癲佬討論區
唔好將投訴同搲優惠混埋嚟講
以前做酒店都好多大陸人話佢住開啲酒店都俾佢住24小時
最遲試過5點check out 唔記得邊間了 但一定係尖沙咀or港島啲酒店
而家啲package 通常都係 2-3點check out
利申:從來冇r優惠,係買package 送延遲退房
你死撚咗佢咪有得瞓囉
Dllm
18:00?
先生你俾多一日嘅話我地可以做俾你
文華?
屌你藍店拎出嚟講
其實有好多package都包24小時/6點/9點check out架啦 好心樓上啲人唔好大驚小怪 郁啲又話人乞又剩
你酒店有membership有禮貌d問多數都可以
覆翻樓主 朗廷/ Grand Hyatt / Olympian/ 港島太平洋/ page148都有 自己搵下啲package 成日都有
有無人有睇fb成10萬人嘅staycation gp
勁多閪客 真係唔明佢哋平時點做人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞