邊間酒店有得延遲退房至6點?

265 回覆
68 Like 443 Dislike
比錢咪得
第一日住?
外國10am就要退房,2pm先可以check in。香港其實已經好好
不如實際啲俾錯book多晚好過左r右r
平時大家early check-in唔到 就係因為個個都late check out囉
不如實際啲俾book多晚好過左r右r
平時大家early check-in唔到 就係因為個個都late check out囉
我去開嗰啲一早講定先,基本加咗錢都可以到3點
半島
灣仔Dorsett 可以Flexible 24-hrs
咪係,ra返八點
本身係預唔同客有唔同c/o時間可以慢慢消化
宜事勁啦,八點上到去分分鐘玩電話玩到12點
一過12點即刻變地獄,電話係咁響chur撚到仆街
仲要間間房都亂撚到仆街
有得扑嘢唔分黃藍啦
直接book多晚
唔撚滿意叫你經理出嚟啦屌你老母
屌你老味閪 最撚重鳩要嗰啲又唔柒講
之前 book 過灣仔既 St. Regis 有 24 小時 package
夜晚 7 點 check-in 第二日夜晚 7 點先 check out
尖沙咀皇家太平洋酒店 用booking.com
師兄想問下哩D多數直接係佢個官網BOOK?
如果用agoda果堆網BOOK係SPECIAL REQUEST 打特別既CI CO 時間?
THANKS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞