[保齡球子] F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區 2

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
最抵死幾次大炒,黑平分別做過加害人同受害人
馬桶狼完全無得出聲呢下好
堡爺張相少左個人嘅
每日一問
含蛇幾時死
問題係Now會唔會買,賽車係香港始終唔太多人睇,佢肯買冇廣東話都冇所謂,當學下英文
Disney Plus應該唔關Now事
你當係Netflix咁訂閱
加上Disney買起咗Fox同呢年要推自家平台
如果Disney Plus喺香港上
未必會再賣播放權出去
暫時收到風係Disney 無賣香港F1, MotoGP走,即係佢自己播嘅機會好大
Aston Martin 正式就 Sebastian Vettel 賽後 未能提供足夠燃料 而被大會取消比賽成績一事 提出上訴。

據了解 Aston Martin 方面堅稱 Sebastian 的 戰車 賽後留有 1740 ml 燃料, 比大會規定的 1000 ml 為多, 但只是賽車的 "提升泵" (lift pump) 出現故障,而且當時車隊大部份工作人員已經離開賽場,未能給予技術支援, 所以最終只能成功取出 300 ml 燃料供檢驗。

現時賽車已經封存並送往 FIA 設施作進一步驗證。
live聽到笑撚左
開頭仲叫班友be patient guys
垃利班友真係亳無進步,仲衰過白頭佬年代
可能係肺癌呢
估唔到呢度都會見到呢幅圖
如果AM咁堅持我會相信係FIA做鳩廢圖
最後得益又係咸
咁樣諗成件事就好make sense
但依家要睇Disney自己好似netflix咁
係香港可以直接訂閱Disney+
定要係經now先睇到Disney+
似Netflix直接訂閱多過經中間人
gchi
明做鳩Vettel
你吹? 而家邊個渣莊?
DQ你咪DQ你
下場話你阻人 罰3格
我話既
無錯係似Netflix 咁訂閱,參考美國Disney plus,係可以一次過訂埋espn plus,不過香港係唔係一樣
覺得病咪去睇醫生囉
同傳媒托柒咩
Attention seeker
Drama queen

上場唔見你垃利出聲

原來AM未開始上訴
等我琴日仲諗緊咁耐灾有結果
四慢
八屇之前死最好
呢度有巴打話如果八屇前死去變園裸跑
我唔介意得英文冇廣東話
但我對disney公主 marvel野 冇興趣
都未有*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞