[保齡球子] F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區 2

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
記住你嘅初衷,
當初Ham低迷個陣,你有冇離開佢?

今日兒子表現唔好,如果你都走埋,
仲有邊個陪佢?
我點會離開咸 我一直跟住咸直至佢退休為止
我對咸既愛就係咁深
今場呢幾分其實好緊要
到最後可能真係爭呢小小
但你離開兒子
希望Ham快啲退休
[未FC]
FIA 驗油根本連200ml 嘅油都唔使
https://twitter.com/SR_Chep/status/1422154475247181829?s=19
2021仲撐stroll兒子?
識撐一定撐latifi啦
新迷兒黨
呢下最正係kimi落車走去咸隔離
指住支燈叫佢睇燈
乜撚野this seb
睇返素眼濕濕個樣都鄧佢開心
呢一分係佢眼中真係同贏左無分別
博殺咁多次終於掂

想改名羅素二號車迷了
以你嘅燈力
相信好快會見到素素玩FE
如果係鹹:
我錯?我冇錯 其他車手應該避我
this is racing this is tactics
其他車手同車隊應該反省下 898
blm #blessed
佢咁樣拎返一分返來 氣又做到野幫手搶返紫圈嗰一分 呢一兩分最後可能好緊要
如果平治有田徑隊
d 徑項係咪會推走哂d 敵人
無呢次, 今年點識係imola reverse 出黎
咁多年黎養隊威龍比法國人屌撚到屎忽開花終於交到貨
垃圾車手火葬場
四萬一圈唔見 0.8
唔撚係兒子,佢 P2 跟住咸

Of those involved, Ricciardo was one of only two to carry on, though his car was heavily compromised as a result.

“Front wing was damaged, then the bargeboards, the new ones, were damaged heavily and the floor on the side in front of the rear wheels was damaged as well on the right-hand side,” explained McLaren team boss Andreas Seidl when asked by Speedcafe.com about the damage to Ricciardo’s car.

“So, huge loss, probably seven/eight tenths a lap, plus obviously the consequences this has done on the stint.”
如果以下老油條要選佢地每人最柒時刻,大家會點選

大頭,四萬,冰人同佩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞