[保齡球子] F1 2021 匈牙利站 賽後 討論區 2

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
係好痴線,最尾換條黃胎,
一出黎話圈速快過頭2車4秒,
心諗,DLLM , 你玩撚晒佢啦
1. Fox sports 無撤出香港,只係Q4改以香港版Disney plus嘅ESPN推播F1
2. Nowtv 唔會繼續比錢Disney plus 買fox sports,但你就繼續比錢nowtv 但又無得睇F1
3. Nowtv 唔會賠償比你,如果你唔主動投訴佢

你話關唔關now事?
係暈都圖暈先啦
佢跟足70個圈咁濟
好睇在地球保衛隊滅團
其實係可以去同now講 cut合約
因為佢都履行唔到份合約提供你要既野
你自己主動放棄 咁無得講
平治偈既優勢黎
慳油 但馬力無小到
重油輕幾KG-幾十kg
一早講左平治偈無敵
19,18拉利差唔多要打爆
平治唔洗 呢度可以快0.1-2左右
Benz部車不嬲都快,若果比佢lead住跑,拉開地球姐閒閒地25秒以上
組*
俾埋條 radio 啲話 Russell 既人聽下
呢段係 lap 十幾個時

https://youtu.be/45Xl4okz1Ss
原來咸爺屌佢果下 唔係T4
而係T1
出灣果時大頭走中線 特登brake多下
拖慢咸爺
等咸爺出灣之後 pick up唔到個pace
收皮啦Russell
假撚到
果下我都見到
內線佢專登收一收
等咸狗都要收一收 然後拉番開
果下我仲拍曬手話真係佢先諗到
果度行緊2-3波都dangerous
即係個灣太慢?要上一場咁8波撞人先唔危險?
係咁㗎啦 Q3佢阻人就得 正賽前面有架雞車就開始大屌
我都聽到d聲音話max係咪上次俾火腿炒到驚左唔敢快
由於佢提供唔同相應既服務比你
你可以提前cut合同
但就肯定就冇賠償 你搞到幾大都係咁話
我推測我鹹性取向係正常
連登仔講野就唔好信啦
尋晚四萬同佢冇左最少三成 down force 另加 unbalance
真係賽完搏前面有人壞車執啲分算架啦
跟車同要過車比人閘幾個圈差好遠
冇違例就做乜都得架啦, 唔使講咩仁義道德, 星期六跟BLM第一人學的
AM上訴成功?
有無巴打成功cut合約?我都想cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞