[KPOP] K-POP 2021討論區(65)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
Jyp新女 jinni咁正冇人講
出道再講都唔遲啦 慌唔紅咩
Dumb Dumb Melon日榜急升至39
首歌好有以前kpop feel
沒錯!
係因為改版先入到 定佢哋本土開始紅?
THE BOYZ TOP 100 #26
以前有冇入過24 HITS
本身就係得韓國本土紅 kd final音源都好勁
Tbz以新一代男團音源嚟講不嬲係唔差
但都好大程度係因為改版空降頭30
改咗版咪刷返melon實時
改版對有國民度嘅團/solo冇着數
【theqoo】韓國男性論壇裡改的巴黎奧運會logo
配文:“希望他們集體去死”
“這樣看來已經到了集體精神病的領域,需要社會性治療”

圖三四為原logo 和實際寓意 ​​​​
9日,新聞社採訪結果顯示,輝人最近決定與THE L1VE簽訂專屬合同。
THE L1VE是Ravi除了hiphop和r&b之外,為支援多種類型的藝人一起進行音樂製作而設立的廠牌,最近因簽約Ailee而成為話題。
輝人在THE L1VE堅強支持下,今後將展開活躍的活動。
9日上午,李光洙在有關電影的在線視頻採訪的最後,被問到自己戀愛相關的問題。
李光洙在被問到,“戀愛公開後,因為在外面見面會很不放鬆,所以是不是很難見面了”時,李光洙不好意思地笑著回答說:“現在也和以前一樣的。”
他說:“我正在和其他人一樣,談相似的戀愛。沒有'不能在外面見面'這樣的說法。在外面也一起吃了好吃的,過得很好。”
李光洙和李先彬曾於去年7月公開承認戀愛,稱"已經交往5個月了"。兩人曾因相差9歲而成為話題。
(cr naver)
過咗5年,ASTRO今次終於有機會拎到音銀一位
女神降臨真係好紅
會唔會係針對bts iu 唔想佢地咁屈機
上年改版前rtk決賽曲已經都61
9月comeback都空降12啦
關咩事,上年cb已經12,今年改版之後難咗但未cb過,加埋kd又吸新fans,但今次再改先得26,今次26點會係改版加成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞