[KPOP] K-POP 2021討論區(65)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
Next level 係新歌長期入top 5好正常
出張文件就得啦

佢早幾日出份意見就已經搞冧咗成個補習業
入得果2個月咁少就過主啦
吓 女團第3首歌算係咁啦吓話仲要呢期咁多大戶comeback
唔洗理佢 佢係aespa黑粉黎
清純釣系黃鉉辰🍀帝國玫瑰黃鉉辰🍀人間CG黃鉉辰🍀門面主舞黃鉉辰🍀臉蛋天才黃鉉辰🍀舞台釣神黃鉉辰🍀可鹽可甜黃鉉辰🍀ⓢⓚⓩ💙門面主舞🤍黃鉉辰𝑯𝒀𝑼𝑵𝑱𝑰𝑵💙【五代唯一】𝐭𝐢𝐤 𝐭𝐨𝐤播放量達5️⃣0️⃣億‼️【五代男愛豆】直拍斷層𝑻𝑶𝑷💙自編舞𝐏𝐥𝐚𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐟𝐢𝐫𝐞僅『17天9小時』播放量突破⑨⓪⓪𝓦🔥🔥🔥𝐀𝐭𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐨𝐧‼️ ⓈⓀⓏ【唯一𝑻𝑶𝑷】黃鉉辰自編舞𝑷𝒍𝒂𝒚 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒇𝒊𝒓𝒆播放量突破⑦⓪⓪𝓦❣️用時僅【6天21小時】🥺五代男愛豆直拍斷層𝐓𝐎𝐏🔝谷歌油管全球搜索量🔍隊內斷層𝐓𝐎𝐏🥰🔮天生藝術品黃鉉辰❣️自編舞𝑪𝒐𝒗𝒆𝒓【🄿🄻🄰🅈 🅆🄸🅃🄷 🄵🄸🅁🄴】🔥僅僅歷時1️⃣7️⃣天8️⃣個小時播放量破9️⃣百萬😆隊內點贊量第①✨名副其實大桃浦☺️王者歸來🎊酸雞退散👊🏻
✨✨✨✨🍒🍒✨✨🍒🍒✨✨✨✨
✨✨✨🍒✨✨🍒🍒✨✨🍒✨✨✨
✨✨✨♡⃛•。+ * 𝐇𝐘𝐔𝐍𝐉𝐈𝐍 *。♡⃛✨✨✨
✨✨✨ 隊內最多 ᵕ̈ 百萬直拍 ✨✨✨✨
✨✨✨✨🍒✨✨✨✨🍒✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨🍒✨✨🍒✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨✨🍒🍒✨✨✨✨✨✨
yeri得罪咗cody
你反骨仔…星期一放學出嚟隻揪
贏左果個可以做允熙一號
我打到你一落樓梯,二樓仆街,三個觔斗,四肢殘廢,五個傷口,六塊膠布,七孔流血,八時入院,九時死亡,十分過癮
ok我輸
金允熙只有一個,就係我
中間158對腳P到高過168嘅Joy
有168就唔洗P圖啦

香港未來應該會有限韓令發生
韓國民間咁撐香港手足
柒婆見到更加火滾啦
應該唔會限韓但唔限mirror果啲
竟然
請夏今年音源都唔太好
Sunni (過氣)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞