[KPOP] K-POP 2021討論區(65)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
非惡意
好似步緊EXID後塵咁

pann : 點解我覺得呢個係mina自己同mina分身既對話

韓飯話有D拼音詞係mina先會用
受害者cosplay 自己同自己講野
24個比利都是因為jimin
所有嘢都係Jimin嘅錯
EXID聲勢仲要果陣勁啲
Cls
太快下定論
EXID 係Lie之後開始dup
其實係衰公司冇再點push+率智有事

EXID 15/16年成績真心唔差
你諗下Ah Yeah 係BIGBANG 出loser個時都仲可以keep住前列就知

Brave Girls係要睇有冇EXID個種續航力
EXID個次先紅Hani再紅率智
Brave Girls感覺上早幾個月上好高,而家開始dup
EXID真係好可惜
希望BG公司俾多啲力
非惡意
但覺得BG會flow得快過EXID
一黎EXID整體實力都好過BG,人又靚過BG好多
當年HANI又出演勁多綜藝,率智又有上蒙面歌王
如果唔係率智有事應該仲可以撐多幾年
不過BG慘在係疫情期間反彈
就算彈起左都冇咩公演既機會,圈唔到粉
撐唔到其實應該同Solji冇咩關係
應該同Banana娛樂冇錢執笠最大關係
古仔係咪比人呃
點都好過成龍打造
主要問題係bg間公司太廢 冇企劃 社長冇遠見
之前佢地紅唔起真係間公司自己攞黎 與人無尤
近排youtuber同周邊單野打左佢地一杖 原本個勢唔覺得有點下滑緊
同 EXID一樣
真係衰垃圾公司
以勇兄咁嘅目光同企劃能力 黎緊出事嘅機會只會越黎越多
不如勇兄請返個ceo 自己做股東同作曲就算啦
灰色頭髮嗰個好唔掂
隻歌好似好多唔同hit既元素拼砌落去咁
好難聽
YouTube韓國人啲留言笑死 話楊社長狗眼看人低 唔係勇兄 yg bigbang都無咁大 楊社歌又唔識作
事實係楊社製作嘅歌手差唔多全部紅哂 勇兄bg紅咗唔夠一年又慢慢flop返
WEEEKLY melon入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞