[KPOP] K-POP 2021討論區(65)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
lm
希望泡仔支持真真啦 而家個邊都麻麻地強國人
太耐無cb肥到成個c9咁
你重度
班納米J韓仔真係好撚煩
人哋塊金牌憑自己實力拎憑咩要人還
睇到,同黑人say sorry但全殘體
mina前男友 劉某發ig 聲明
https://www.instagram.com/p/CR9TmJVBuv_/
1.說實話,我與mina相處一段時間後,不知道為什麼會被mina扇耳光
2.拍拖期間,mina請佢食過幾次飯, 買左幾件衫, 有次飲醉酒送左條lv手鍊俾佢 ( 仲以為佢地係ig DM 講畫畫,識左無耐,原來都好似出過好多次街, 又自爆)
3.劉某第一次IG聲明係mina修改後上傳的。
4.劉某表示自己唔係潛水唔回應, 只係同mina溝到唔到, mina一直話佢係受害者, 劉某係加害者
5.劉某呢件事後去睇醫生,話食緊精神病藥, 食完藥第2日訓醒mina打電話俾佢,仲send廿幾張𠝹手 ,成地都係血既相俾佢
6.宜家好多人屌佢係殺人犯,所以佢要發呢個聲明
MinA 3rd Mini Album(Repackage) Ft. 前男友
Lm
果幾相 kakao talk 對話都好癲下
更正番
原來係mina阿媽send 廿幾張手術/成地血既相 俾劉某
點解ig id係liu
韓國人姓劉唔係應該係yoo咩
一年比一年多咪届届都最高lo 咁khiphop係一年比一年多人聽
佢啲造型好似越来越走火入魔咁
唔係佢話 咁係美國定性咗佢組識係恐怖分子呀嘛 呢啲真係觀點與角度
依個劉生或者可以幫到個痴線女人
可㛗係咁講佢壞話唔比面
姓류?

可以睇返在韓台灣人韓國妞點講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞