[KPOP] K-POP 2021討論區(65)

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
話時話……
依家大醬湯又失咗蹤?
其實April依家都可以解散得
咁耐冇Comeback
竟然出Mini 而唔係正規
<我們結婚了>將時隔四年迴歸
3日,據廣播界透露,新企劃中的<我們結婚了>擴大了觀察假想夫婦的現有概念,採用了明星成爲家庭成員,展現生活面貌的方式。
另外,該綜藝將製作成8集,目標是同時在菲律賓、泰國等亞洲20多個國家播出。
(cr naver)
【N】MBC方面回應,<我結>回歸?決定不製作
3日,有媒體報道稱MBC綜藝《我們結婚了》將時隔4年回歸。
對此MBC方面表示:”不會製作《我們結婚了》returns。” 據相關人士透露,MBC雖然曾構想過製作《我結》returns,但最終決定不製作。
出正規
網民:反省都咁多時間準備正規?
https://youtu.be/1OSmITtaX3o

最近比呢首歌洗腦
雖然係舊歌
真係好好聽
有冇人聽過

After School Shampoo 2011
最後一pair我結有睇既已經係 biu joy星材
有時睇番都覺得佢哋勁sweet
唔知佢哋而家有冇一齊
wandavision
on9
知依家啲飯cls所以唔敢再要啲星扮情侶
咁不如索性唔好搞 又要搞又要就住嚟拍
乜7家庭成員 啲飯係要屌嘅 兄妹都有位入㗎啦
After school 真係隻隻主打都好聽
可惜生不逢時同間公司唔夠嚮
係咁加減人 韓國當年都唔太buy graduation system
聽聞前隊長Kahi
好似因為頂唔順公司係咁加減人
仲要公司加人
佢都唔知
可以寧願畢業退出After School
可能暗中靜靜雞已經一齊
假兄妹先正
希澈可以帶佢班妹妹上去
#韓國羽協投訴中國選手說髒話#據韓聯社報道,韓國羽毛球協會在8月3日宣佈,正著手向世界羽毛球聯合會提出正式申訴,抗議中國選手在比賽中使用侮辱性語言。韓羽協認為,在7月27日的奧運會羽毛球女子雙打比賽中,中國選手陳清晨不停的大喊「WO CAO」,這個詞對應英文單詞「Fxxx」,含有侮辱性意味,他們決定向世界羽毛球聯合會正式提出抗議。#圍觀奧運會# #韓國官方抗議中國羽毛球選手喊C語言#

佢地話係watch out?
幾有創意
無恥到
算啦 大家打和 韓國個邊自己嘈先
南韓馬浚偉
成堆妹妹契妹
希Sir真係好識食
【theqoo】在Stray Kids "NOEASY"預告中bgm獨自與眾不同的黃鉉辰
出現的時間長度和濾鏡也和別人不一樣

韓網評論500+

- Stray Kids是黃鉉辰團嗎 所有的中心都是黃鉉辰
-其他成員有差到非得捧學暴男到那種程度嗎?成員們很多 為什麼JYP不讓他退團呢
-人氣很高嗎????為什麼非要拖著他一起走呢?我覺得Felix更帥……
-比學暴成員更帥的我已經看到至少三個了
-果然臉皮還是要厚啊
仲有 Flashback 同 First Love
永遠同一位擦身而過
【mbn】[歌手張賢勝結束合約後將離開CUBE娛樂]3日下午,CUBE通過正式立場表示:"CUBE和張賢勝的專屬合約終止。向從2009年開始,在長達11年的時間裡一直與公司同行的張賢勝表示衷心的感謝,無論何時,我們都會真心支持開始新征程的張賢勝"。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞