一段感情入邊一有委屈就應該分手

239 回覆
668 Like 58 Dislike
我無叫人收聲wor從來都
人哋情侶訴諸不滿,阻到佢就唔得喎,盲閪
而且我句人哋唔係指上面位仁兄,係指對情侶囉。
無話唔得喎,點唔得法,樓主禁止到人?
有opinion都唔得?
唔好屈我 唔係女權撚 我係仇男撚
你會覺得我講親都係男人衰嘢咁無計
我都只係講事實 事實就係大部分男人都係咁
可能你咁岩都係我講中個堆人 所以你咁大反應
我由頭到尾都係話 拍拖拍到覺得自己好委屈
咁就唔好拍 一邊埋怨一邊拍好無謂
即係好似你鍾意食屎可以 但記得係無人逼你屎
唔好扮慘又一啖接一啖擺落口 又要同人呻
不分是非黑白,講得好啊,咁點解明明係啲女人閪,但樓主係屌緊啲男人嘅?啲傻閪咩都忍條女係on9㗎,但唔係咩都屌曬落個男度囉
叫人唔好情緒勒索,依家直頭幫我代入埋你所講嗰堆男人度你仇男已經冇得討論落去啦
其實絕對applicable to女人
一路開post好委屈話包容條仔出軌
又話條仔錯啊但又留喎
又唔諗下自己有無對自己條命同決定負責
垃圾
係分隊屌的
咁你開post唔可以太多重點
你中學無教點寫議論文?
係呀 阻到我咪有問題
你咁大愛俾人阻到你
都無所謂我就做唔到
你鍾意周地痾屎
係埋我屋企門口痾我都唔話得你?
同埋一開始好似係個位ching話條仔忍緊我先
我另一半又無向佢不滿 咁又關佢咩事?
係咪要佢拎住枝鎗殺埋條友先話得佢雙重標準
佢對待一件事有兩個相反態度已經夠雙重標準啦弱智仔
希望你識字
”可能係“
覺得討論唔到落去咁可以離開
btw 拿我無話唔比你講 我溫馨提示你唔鍾意其實係有離開呢個選擇
分隊屌,另一條隊喺邊度?真係on99
就係話你屌人就得,人哋屌就唔得,你就講呢個係你個post

我覆呢點咋,點明依家係公平互屌,同後句為陳述,你唔應該誅心

同唔想睇嗰條弱智仔啲字
等你開
你寫essay寫香港政治運動你係咪要寫曬自1842嘅先得嗰啲人?人哋份project題且寫明研究雨傘,你係咪舉手屌人唔寫保釣事件嗰啲傻鳩?
不嬲都係 我話男人有呢個問題 唔代表啲女人無
呢個post我就集中講男人有呢個問題 如果佢唔滿意可以開另一個
某部分男人好鍾意叫春又唔改變係事實 同時我無話過女人無
我記得我自己好似無講過話女人好理智唔會叫春呢類說話
完全明….我覆遲左一個鐘咋屌
咁佢閪你可以改變到佢咩?
你屌完佢改變左 恭喜
你屌完佢唔改 咁你又唔走係做咩事
依家係拍拖唔係強姦 有得揀
恐怖情人黎
其實我一直都係話緊佢雙重標準,唔知你執著乜鳩,而你直頭係將「唔得」呢個詞語極端化再討論,認為要去到禁言先叫唔得,你出街買嘢,係咪老闆冇用鎗指住你個頭,話你知唔偷得嘢,就等於你可以任拎入面啲嘢?on99
咁佢成篇嘢主要就係屌男人咋喎,我就係話佢將9成嘅錯直指落男人度,呢個係事實,佢自己都認埋仇男,唔知你仲撐乜鳩,乜撚嘢等我開,你到底有冇腦
你真係唔寫議論文㗎喎
做功課正常嚟講係stance x1 細supporting argument x2-3 counter argument x1
你點會一個post開幾個stance同重點,咁都屌得嘅
仇男同講事實都係兩樣嘢黎
我無講過呢番說話唔可以用落女人到
非也 睇性格
真係有好多仲硬過男人
呢類女性 十分欣賞
More than FUCK!
我都係男人
某程度樓主講既野係幾中
身邊都經歷過呢堆人
所以我buy
我都頂唔撚順仲妹過女人既男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞