一段感情入邊一有委屈就應該分手

239 回覆
668 Like 58 Dislike
你可能唔知世上有啲人真係好難頂
會不斷踩你底線
乜唔係互相愛先拍拖?
你講緊收兵?
一開始愛就會任點磨合衝突唔夾都一直愛落去?

大家都有老豆老母生 點解一定要受你氣
點解唔可以互相尊重 一定要我做下把
細個拍拖唔識 聽日班八婆賤種講一定要就女仔
錢我比 野我做 氣我受
鐘意就搵我攬攬錫錫
唔鐘意就扭計發脾氣要哄 我屌你老母啦

我唔介紹我蝕底d
我都同意男人係要負多啲責任
但係一段感情付出差咁遠既話
好快玩完
唔好聽人講 自己開心行先
佢可能無任何戀愛經驗 由得佢
真係好on9 當女人乜鳩都唔理好灑脫好自由
就硬會有啲男人話咁樣係自私咁樣就唔愛佢
到你痴身個陣又會叫春話煩
唔係男女嘅問題
係人嘅問題
拍到有一刻醒左
覺得呢條女唔值得我付出咁多
跟住玩完
係真係幾撚自私
樣樣野都旨意男人做
做唔好又要係到怨
叫佢做又唔肯
好多香港女人都夢想做個廢人
等個男人照顧
得罪講句
心智根本就未成年
長大左爸爸冇再照顧佢
就再搵第二個男人做佢爸爸
比佢蠻不講理 比錢佢 照顧佢大小事
完全冇自理能力 仲係幾歲細路女咁
搵唔到岩嘅人唔好拍
甚至可以考慮唔好溝香港女人或者
唔好溝女人 無謂勉強
你意思係 女人既本質係咁?
無呢個意思 睇多次第一句
你話好多香港女人都夢想做廢人等做個廢人
既然機率咁大 我建議你唔好揀
雖然我唔覺
我表達緊香港女人有幾自私姐
定係你覺得香港女人好多都唔靠男人
食飯自己比錢 又唔洗男人買禮物? 仲要唔洗男人照顧佢
係咪好多依啲女 定樓主你係 唔介意既介紹啲黎啦
同墊樓主可唔可以表達下男人點自私法 想了解下
樓豬唔適宜拍拖 完
我身邊啲都有唔少女仔自己有小生意
或者有份穩定工有能力搬岀黎自己住自己養自己
少啲遇到你講個啲女人
不過質素低嘅男人揀返呢啲女人可能會好啲
起碼蠢蠢地又聽話通常都肯生仔
經濟獨立又有返咁上下嘅女人
唔會想揀連登仔呢啲lv嘅男人 都無咁易控制
你講個啲請食飯 買禮物其實可以唔做
決定權係個男人到 佢唔係智障
唔鍾意做就應該分手 唔好難為自己又要呻
完全認同
點解咁多男人成日話結左婚無自由都要結?
https://lih.kg/2638991
因為好多女人一被分手就一哭二鬧三上吊,而有d男人太好人,俾人荼毒唔可以做仆街傷害女性
佢地係同隻飛機杯上面果條女唔夾姐
一日要屌西,一日都係一邊嫌棄條女一邊射爆下面塊閪㗎啦
免費私家飛機杯咁易搵過個咩你估
尤其是低價值嘅四眼毒撚
同意
其實做男人係好愛你珍惜你先會忍
但係你d咁既臭雞成日就會話: 咁辛苦咪分手囉
真係難聽過粗口 你讀大學考試都唔會fail一科就話: quit u 囉 咁啦
食唔住條女真係唔好拍拖
中撚到應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞