一段感情入邊一有委屈就應該分手

239 回覆
668 Like 58 Dislike
發覺好多男人好鍾意拍拖個陣扮受害者
日日就同啲弱智兄弟講條女點樣殘害自己
要樣去遷就條女 好委屈
尤其是個啲on9 page 咩十萬嘅激嬲女朋友嘅原因
借啲意spin曬所以錯落女人到
拍拖拍到咁委屈點解唔即刻分手?
正如你返工 份工垃圾你都即刻走啦
日日逼自己食屎做咩?
自身條件好根本唔怕搵唔到第二個
而且無必要一定要拍拖結婚人生先完滿
男人真係好難明
一d委屈都唔肯受
從此單身咗幾年

d 女人真係好撚難頂
咁咪好 正如我覺得男人難頂我唔會比自己受苦
一係搵個完全聽自己話嘅一齊 一係單身 日日講對方壞話無意思
不過發覺男人似乎好鍾意做呢啲野
鍾意一邊怨一邊拖住條女
身邊好多fd 條女叫佢做乜就做乜
而且係心甘命抵咁做,
希望絲打早日搵到呢d 男人
我個個都算嘅 起碼大家好少鬧大交一年最多1,2次
一齊個陣自由到好似單身咁 無點懷疑對方 電話都唔會打個
如果分左手我單身一世算
啲男人真係煩
認真 有時會想自己鍾意嘅係女人
屌眼訓依家先發覺好多錯字
你好好珍惜 你條仔忍緊你
你咁自私 又咁自我中心
又自以為是 又要唔肯溝通

有咩事就放棄 你不如諗下你係咪真係鐘意自己條仔
你唔好拖住人好過啦
不停講條女係曬緊恩愛 你有無考慮過呢個可能性
就係講緊你呢啲劣質男人
唔知以為你訓我床下底講到好似好熟我
劣質男人黎黎去去都呢招 成日情緒綁架人
其實分手咪分手 單身好舒服
你估個個都好似連登仔成隻發情狗咁無西屌會癲咩
點解要勉強要自己 鍾意就一齊 唔鍾意就分
過得開心無委屈先值得拍落去
你自己鍾意食屎唔好逼人
用講條女壞話呢啲方法黎曬恩愛可以飛得
睇兩個夾唔夾同會唔會爭太遠,見過有情侶因為男女壇數爭太遠,削d個個太不安,搞到三日一跳制五日一黎料。

覆慢d唔得、唔聽電話一陣又唔得、ig follow邊個又唔得

相遇相愛相處,小咁樣都唔掂
係 呢啲真係搞唔掂 身邊有啲朋友日日一哭二鬧三上吊
三日一細嘈 七日一大嘈 對方覆遲少少就要生要死
次次鬧完交搵朋友哭訴 安慰左佢無兩日又話一齊翻
自己又唔開心 對方又唔開心 我真係唔知為咩
咁你不如都係單身啦
其實你講得出 不如搵個完全聽話既
就知你好撚自私 唔撚俾人話得
細路女 過多幾年你先識呀叔講乜鳩

一段(認真既)關係
出現問題唔係要即掉 係要嘗試修復
咁當然你fk boy fk girl 咁唔計
修復唔到 去到頂唔撚順 先諗分手
唔撚係一有問題就換 換到個言聽計從
俾你揸手兩三年 你到頭來一定覺得人悶
無新意 又話好似自己湊細路咁
都唔知人地忍你兩三年係因為愛你先頂得你順

都係個句啦 祝你好運
成日提住另一半 唔鐘意都唔撚講啦
mansplaining again
都係個句鍾意食屎唔緊要
唔好情緒綁架人 結唔結婚
拍唔拍拖都唔係你嘅事
煩到
你條女日日同啲朋友屌柒你你ok?
咁咪檢討下自己 係咪有錯 自己無錯既就到我屌柒番佢
會情緒綁架女人嘅多數係無人要嘅男人先會咁做
因為驚無西屌無子宮生仔同無免費工人
正如連登仔日日屌柒港女 另一邊廂又鍾意叫春自己無拖拍一樣
咁人地屌自己條仔條女都唔關你事
屌柒佢?成日鬧交啲關係會健康?
兩條友係夾根本唔需要鬧交
唔好阻到我我無意見
fyi 但係呢個係我個post
先入為主 自我中心 祝你好運啦
極品
講中左 唔啱聽姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞