一段感情入邊一有委屈就應該分手

239 回覆
668 Like 58 Dislike
又黎價值論 咪話左自己有錢單身一世都好開心
硬係要預設人地以後會無啦啦想結婚做咩呢
女人老左價值會下降 咁男人老左價值係咪會上升?
如果係 我建議連登仔以後淨係同男人拍拖
兩個阿伯一齊咪可以升雙倍值
以前細個又真係會叫春無好男人
依家大左就唔會再叫春 因為男人無邊幾個好係事實
你up乜
你自己老左,價值自然低左

你個班target憑乜要揀你?

你單身就單身唔好係度叫春話揾唔到男人
話個個都係想同你做sp就咁

因為你只係滿足到呢班target男人咁既價值。
希望你識字
“你個班target憑乜要揀你?”
上面個留言我已經講左
話自己有錢單身一世都好開心
邊到提過要人揀我呢樣嘢?
希望真係開心啦
所有女人都係情感動物
只可以話你嘅質素遇到嘅女人都係
由你話扮受害者就知你份人惡頂
肯定你係個種唔肯溝矛通 一味當自己岩哂既死港女啦
個班女人有鍾意既男人都可以同其他男人上床
不過不意外
屌你地根本就情侶 成個感情合比你地單晒機
但唔係你個論壇
成個post最中肯但樓主唔敢回
我係 不過我都係講事實好多男人鍾意扮受害者但唔會改變
做咩無啦啦幫我派綠帽比佢條女
我無講過呢個係我論壇
客觀陳述呢個係我個post
我係唔敢回 你岩
呢個世界唔係非黑即白嘅,好多嘢要磨合,感情關係都一樣。你翻工做嘢都唔會全部人跟曬你做嘢嗰套啦,都係需要磨合,有問題嘅時候,第一步係需要諗點解決唔係諗點放棄。唔係要去到極端先叫盡力同認真,但係你都feel到對方同你嘅目標係咪一致,唔對路咪算囉。
咁你上面嗰句有咩用意?
上面位仁兄好清晰,就係話你屌人就得,人哋屌就唔得,你就講呢個係你個post
咁呢個真係佢嘅post 有咩錯
咩唔得?依家條友喺呢個post打唔到字留唔到comment定點?
起底就知係引戰狗/女拳撚,口講就男女都係,但成個post就陰啲陰啲屌男人,某啲女人閪/難頂,但講到係男人錯曬咁,經典blame the victim
g持!
唔好阻到我我無意見
fyi 但係呢個係我個post
但唔係你個論壇
我無講過呢個係我論壇
客觀陳述呢個係我個post
咁你上面嗰句有咩用意?
上面位仁兄好清晰,就係話你屌人就得,人哋屌就唔得,你就講呢個係你個post

我幾時有屌人 我叫人唔開心就分手
佢不停就生安白造又攻擊我
淨係情緒綁架都叫好清晰
咁事實呢個真係我個post 我無咩用意
冇話佢錯,話佢雙重標準姐
如果你上面睇唔出有咩問題,我亦都無話可說
唔認同可以自己開多個
我只係話呢個係我個post
唔同意咪開過個 我提下佢都唔得
人哋有話唔屌得?佢都係反駁咋喎,何來唔比人反對?
定反對人就係唔比人講嘢
咪就係,幾好心
讓走個主場之利都比人誅心
唔係非黑即白
但都唔係好似有啲人咁不分黑白仲要扮自己係被迫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞