港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
入去屌班柒頭啦
特首都有得佢做吠得咁on9
垃圾培僑中學教蓄黎

一定晚晚比校監玩菊花博上位
黑色胸圍
家朗都攪,呢d 正PK
政府連波衫都唔出但又要人地代表香港
慘過做雞
其實係咪應該政府搞?
只係hkgov唔重視體育所以要自己搞掂?
穆家俊是教聯會(同教協打對台那個)副會長,不是民健聯
芝麻人麻撚煩
成日將d 芝麻綠豆咁小事都去理
SAVE HK 啲留言好精彩
支持支那隊 香港運動員一律係黃C

洗乜理班垃圾
影響心情
From 伍家朗 IG

又要再回應各位朋友/球迷/網友既疑團,我知道好多人都對我既球衣好關心,因為並唔係我之前着開既球衣牌子,喺上一個post我已經交代左我現時冇球衣贊助,所以着既衫係自己既,而需要印名既比賽球衣都係自己要攞出去街印,但我並冇獲得授權去印上🇭🇰旗,所以我不能私自把區旗印在衣服上。
然而,我一直為自己代表🇭🇰比賽而感到很自豪,我心底入面都好喜歡哩一朵洋紫荊花。
關於🇭🇰旗既事,我已經喺東京積極處理緊,希望喺下一場比賽之前可以修正番。
最後,希望大家睇奧運都係專注睇番運動員喺場上面既表現,而唔係集中喺我件衫上面啦。
不過都多謝大家既支持同關心🙌🏻
講完,冇咩事都唔再回應喇,專心比賽✌🏻
之前就係有個三項鐵人選手印左洋紫荊係件衫度 結果俾人告

source: https://thestandnews.page.link/ZXt2wRxGhmeEKw966
唔好阻人專心面對賽事啦on9
呢D撚樣就真是假新聞喇
好地地無啦啦屈鳩人
欠人一句道歉啦
B02 愛群
1 羅偉珊 2,363*
2 穆家駿 1,750

原來又係d落選垃圾
洗撚回應 專心比賽就夠
慘撚到 波衫都要著自己 屌你老母
伍家朗呢D精英幾時輪到佢批鬥
批鬥都揀錯對象無撚腦
笑撚死
道歉啦仆街
save hk仲屌緊 見到黑衫就好嬲好嬲
屌,人哋去到奧運連件隊衫都無,香港政府垃圾令人憎恨都唔洗人哋煽動,霍二世祖淨係識去攞彩又做過啲咩幫班運動員,正pk憎撚到佢哋仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞