港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
+1 代表香港出賽奧運,居然無sponsor ,仲要自己拎去印先有得著,個垃圾正苦咁撚對奧運選手?cls
著黑衫冇犯法
冇獲得授權印區旗先係犯法
居然有成班人公然鼓吹他人犯法
攪d咁既野實影響心情
有冇sponsor 個政府都要提供啦係咪呀
所以話佢地係「忠誠的廢物」真係冇錯咁都可以批鬥!麻煩紫荊黨快啲取替班垃圾
羽毛球一哥竟然要自己印衫參加奧運
呢個先係貽笑大方
又煽動
穆家駿帶頭反中亂港
為蝈家添煩添亂
應該唔會 藍page仲狂批鬥緊佢 隨時升級政治事件
咁搞法雖然道理喺佢度 但一定煩死
屌你老母,平時又無支持香港球員,錢又無俾香港運動員,依家淨係識批鬥批鬥批鬥,食屎啦禮儀廉
件黑衫後面咪印住CHINA囉係咪唔識英文要寫中文支那識明呀垃圾
「東京奧運」將於7月23日揭幕,意大利運動品牌FILA與香港體育協會暨奧林匹克委員會合作,成為香港代表團官方指定運動服裝合作夥伴,為港隊設計奧運會制服,迎戰東奧。代表團在開幕式及閉幕式將穿上以象牙白色為主調,口袋及領位綴上FILA DNA紅、白、藍色線條的西裝外套與西褲制服。至於運動員穿著的休閒制服,有外套、運動長、短褲、Polo上衣和圓領短T恤各類衣服。

FILA與港協暨奧委會更在奧運期間合作推出限定Road to Tokyo(RTT)服裝系列,系列以港協暨奧委會代表及運動員的制服作為設計藍本,採用今季大熱天藍色等營造夏日感覺,衣飾類別包括短袖T恤、Polo T恤、運動長、短褲、外套等,更有配合今次東京奧運的和風外套,讓公眾也可投入奧運,為運動員打氣。系列6月30日起於FILA中環旗艦店、銅鑼灣SOGO百貨專櫃及FILA香港官方網店發售。

source: am730
屌你老母
姓穆條忠誠廢物麻煩出嚟回應
元朗白
都唔出奇
可能個贊助係到原本個奧運期完左再多幾個月咁,搵唔切都未定
呢次真係睇到香港運動員有幾慘
完約
呢班愛國賊快D死撚咗佢啦

佢地根本係社會垃圾地底泥 憎恨人才
同以前文革果班流氓土匪農奴一樣
無任何專長淨係識以國家之名做害人精
国安快啲拉晒呢班仆街佢
佢本身自己有約
之前試過有個三項鐵人自己印洋紫荊上身
俾警察出身話佢犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞