港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
曱甴治港
要自己比錢仲無得claim,垃圾港共
真心咩
啫係其他人有共識自己買衫印?
但係佢無跟機?
其它人好似一樣款
似係佢黃到按章辦事
支持牙朗
又係搏上位既藍人
係囉隊tee打比賽都係基本啦
冇sponsor咪唔痴logo
點會要運動員自己帶呀
打學界都唔會啦痴線
同埋佢仲要港隊一哥
傻啦,民賤聯愈比人屌先愈上位,真係做野果D無名氣成世都卒仔
唔係wor 上面話5年準備咩咩咩個d 你睇真番伍家朗IG佢都係6月12日先真正咁話自己qualified 奧運資格

即係前前後後最後都係得個1個幾月準備件衫 人哋呢一個幾月做多d準備好過搞件衫啦吓 衫著得舒服咪得

本身如果有sponsor件衫應該係sponsor個邊搞 咁佢未簽新sponsor 唔想件衫咁麻煩咪自己著件鍾意嘅衫

https://www.instagram.com/p/CQAesbpjix-/?utm_medium=copy_link
台灣運動員無b class坐, 班官已經要道歉
香港班狗官
咪又係潛水扮冇事
唔關事架 通常有兩件衫 一件係你係開幕禮個件 個件今年係puma design 即係白色個件 個件就每個人統一

比賽衫應該係自己負責 咁通常係sponsor幫你design 咁其他人既sponsor未到期 所以咪有衫著 伍家朗佢未搞sponsor個d 所以著住自己衫

好少會係由政府幫你安排件比賽衫 因為通常個個係球員自己既sponsor 即係係佢自己既錢黎
就因為禮儀廉條7頭
搞到全香港都知政府對運動員嘅支援 係連一件比賽衫都冇
叫親家駿都係仆街嚟
藍點止煩,直頭弱智
衫都無件
港協暨奧委會係件奧運衫加個人名
一定好難啦係咪?一個月一定搞唔到

要勞煩到民建聯穆家駿出post問

呢三個邊個係唔關事?
羽毛球總會會長湯恩佳(前廣東省政協)
港協暨奧委會會長霍震霆(全國政協)
負責體育政策嘅民政事務局局長徐英偉(民建聯成員)
人地代表香港出賽都要俾你班奶共派鬧
講兩句閪話可以升官發財,why not?
好好地叫家俊未算咯
反正都係公廁名
叫乜撚家駿
好少會係由政府幫你安排件比賽衫?

卡達
帛琉
阿曼
東帝汶
多米尼克
剛果民主共和國
科索沃
科威特
吉爾吉斯
寮國
拉脫維亞
黎巴嫩
甘比亞
萬那杜
查德

上面國家有無衫?

難民都有29人參賽香港個人項目無衫原來係應份既
但點解其他隊員會有衫 真心唔明
其他隊員有贊助商得佢無?
背脊大大隻印住HONG KONG, CHINA都係到批鬥
FB張相仲要專登貼正面就算你老味煽動

https://youtu.be/43-OJto92M8
推呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞