港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
可能係因為有條柒頭話香港體育界無任何經濟貢獻
香港搞運動笑話啦

上屇 慘撚到膠布 都要問中國隊借
穆家駿好似係某中學教師,有 YouTube channel
https://www.youtube.com/channel/UCKIezjkVYd930uVxZhpQ5hg
咪撚post佢條link啦,幫佢make view 咩
有 link 唔一定係會 make view
喺日本屌柒條垃圾禮義廉做唔撚到嘢
今次可以去日本開心死
垃圾香港政府,依家俾人知道幾十蚊1件3都唔提供俾人
其實應該一早知幾時完約?做咩唔一早同Fila講定印埋佢嗰件
穆家駿?who?垃圾一件

人哋為港比賽做實事,相反佢就惡言惡語
你問下奧委會
pin this
忠誠廢物 真係唔係講笑
運動員個人sponsor嚟佢自己一定知幾時完約架喎
兩年時間自由衰過北韓 真係好撚柒
所以咪話cls,仲話國際大都會未見過一個發達地方嘅運動員咁撚慘,連衫都要靠自己拎去印,咁係咪唔印就無衫參加奧運特首淨識加自己人工,但代表香港參加奧運嘅運動員就連官方衫都無件,就算無商業sponsor,正苦都應該官方sponsor啦係咪呀睇下台灣小英,日日出post支持自己嘅運動健兒,台灣運動員坐經濟艙,班官同教練就坐商務艙單野被台灣人屌到飛起,小英就即刻出post道歉,仲話一切待遇都要以所有運動員為先,望下香港,運動員地位天同地,777完全唔撚care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞