港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
柒頭穆
點解唔問兆波攞林奠個閪既相们落去?
你唔衝出黎柒香港人都唔知我地世界第9係要好似我地踢石地league 咁自備波衫同埋印字

咁過政府一棟有冇中國安法
條友自己著af1, 著a&f 我係佢依家即刻燒哂啲衫褲鞋襪
專業或職業運動員,比賽的衣服一定自己揀,不同一般禮義的,冇合约贊助就用自己舒服,他已解說,不過只有背面有HONG KONG CHINA logo,唔通用李寧ANTA唔知用乜料,令到皮膚過敏
穆家駿獲得"沖出黎7"項目首名出線權,
班紀律部隊返工都有公司提供嘅公衣,點解佢地代表香港出賽但竟然無制服提供?
一般禮義的制服有提供,但比賽時的衣服,最好自己揀
仲🈶️冚入家剷藍屍kol話佢死撐,我DLLMCFH
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210725/bkn-20210725131545093-0725_00882_001.html

港隊主教練何一鳴補充:「據了解,單項賽事可穿個人贊助波衫,隊際項目需要穿贊助商球衣,但家朗的未有個人贊助,港隊另有提供一件奧運代表團贊助商的球衣。」

咪屈政府

呢件乜黎
唔係精英項目嗰班不嬲都係全部自費 連場都要同炒場師爭
係打到入亞運奧運呢啲大賽先會claim到機票酒店錢

早幾年冬奧仲要個隨隊人頭俾咗霍震霆 連隊醫都冇份去
假如當初印 香港旗 而唔系 中囯香港旗 反而冇事

咁其實點解得佢冇?今朝混雙個兩個又有?
港隊另有提供一件奧運代表團贊助商的球衣
官不為民

民不為國

不知所謂
(2019年回帶)戰衣印洋紫荊圖案-三項鐵人女將指警收匿名投訴
https://lih.kg/2631912
阿仔搵老豆老母post起咗佢底
國安李 sir 又要上鏡
佢哋唔做呢啲仲可以做乜?
本身又無料,只係靠奶共先乞到啖飯,唔靠刷鞋同批鬥仲有咩作為
頭髮
眼珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞