港隊伍家朗冇sponsor要著黑衫印名出賽,民建聯穆家駿出post批鬥

725 回覆
1066 Like 28 Dislike
D人又話唔好乜野都講政治
人地咪寫Hong Kong China
又唔寫Hong Kong
做咩又玻璃心
衝出黎柒完有冇回應?
就咁算? 柒左唔使道歉???
黑人係咪全部犯国安法?
唔係好肯定
不過個人項目著咩衫都係sponsor既錢
我發覺好多人都以為無人sponsor佢件衫
正確黎講應該係sponsor錢
等我著你件衫幫你宣傳
易建聯當年打cba
唔比著nike 都係用貼紙都唔會著李寧
運動員著咩都要簽約架全部都係錢
唔好咁on9以為無衫
你估ocamp 咩
咁不如民間集資做呢啲嘢算。。。

反正政府都唔會做,大家都唔知事實居然係咁
可以申請政治庇護
每日都幫自己七成燒傷
為左愛國小小痛苦算咩
血肉長城唔是齋Talk 的
呢條仆街唯恐天下不亂,大是大非面前仲挑撥人著黑衫呢d人要用國安法嚴懲
嗰兩個sponsor嘅
伍家朗啱啱完咗約
一個全職香港運動員,打左咁多年。無港隊衫。你要信就信。已經唔係講緊黃藍,係敢做唔敢認.理由pussy
你有冇睇我講咩其實
港隊另有提供一件奧運代表團贊助商的球衣

呢件不是YY
民建聯變革香港
就黎變民革2021
迫害香港人
就與伍家朗衣飾有關的事宜,《體路》向香港羽毛球隊總教練何一鳴作出查詢,他回應時說:「香港代表團是有自己的服裝,由於奧運是單項比賽,運動員一般都是穿自己贊助商提供的衣服作賽。家朗方面已解釋得很清楚,他在自己的衣服印上名字和地區名字是沒問題的,只是區旗並不是隨意可印的。同時,奧運章程對衣服的大小有嚴格規定和要求,反倒是對區旗、國旗並未有規定,這是大家需要知道的,所以家朗是沒有犯規的,否則他根本不能上場比賽。」

條五毛撚屌唔識扮識
啱啱完左約 sponsor 唔續比佢
可以用國安法 抄個sponsor 家啦
其實湯11係老謀深算定豬隊友呢??

講真穆家駿個PO都只係講件衫冇港徽, 呢家潛水淡化件事

湯11就凸個頭出黎話唔好著黑色衫, 間接指出返穆家駿係因為黑色衫批鬥伍家朗

睇黎香港班忠誠廢物開始內鬥了
應該係佢唔續啫
想請教嗰啲議員
如果香港隊對中國隊
同香港隊打氣係咪港獨
會唔會犯國安法
如果奧運有金牌叫價隨時差幾百倍緊係唔續啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞