[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
會員水戶洋平多數forward支那新聞佢唔屌 講親涉腳提字母但唔提KD
係攝 Sor
唔講以為日日有人提bowen zaza
球迷不嬲係咁
只會屌個冠軍不值

係你同fb page班弱智咋
咪撚屈晒全世界
全世界恭喜字母既佔左9成9
講攝腳既得你同佢地 然後仲當正自己好清高
所以如果你要做呢啲提點角色 請你每次都提曬所有行為惡劣嘅球員 只要有人提及邊個邊個好波 你記住要提醒我哋

不過我真係唔想你再入嚟留言 你唔介意嘅請你離開
垃圾兄弟 同丁威迪都話過檔潮人
美法大戰 ViuTV有冇?
想睇香蕉船兄弟一隊
睇下邊個黑邊個
但其實湖人有咁多cap簽哂佢咩屌
而家又話簽ddr+lorwy
人工爆炸
無,搞到一個都算好
除非佢地收好撚低人工,如果咁都無野好講
建議所有會開post嘅手足完全封鎖條撚樣,
所有有佢嘅討論都會變低質,30個comments就話好多,無視幾百個like
陳百祥黎
為杜蘭特唱生日歌是Draymond Green出的主意

根據此前報道,美國代表團圍著凱文-杜蘭特唱起了生日快樂歌。

杜蘭特被圍在中間,他一臉茫然、不知所措。這是因為昨天並不是他的生日,他因此感到十分困惑。

早些時候,勇士球員德雷蒙德-格林承認,這是他想出來的主意。

收爺啦,block埋你
wa 數據西個樣搞乜
一早要
Lowry 去費城好過
駛去LA做契弟
我諗佢似想睇ddr頭去邊再決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞