[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
毒撚都恰毒撚
係唔係個啲奇怪習慣一定要用個一粒先好運啲野呀
Kd真係小氣
Shootaround 係如果條友射入左,其他人要繼續傳波比佢直到佢射唔入為止

成單野就係dame射失,bam拎左dame射失粒波
Kd入左corner 3,籃底grant傳返比kd,dame唔知做乜鳩截左粒波,kd見無波到手就嬲鳩但唔敢屌柒dame咪搵bam出氣,後尾kj 過黎比左粒波kd ,kd又唔知點解一定要bam粒波
本來就係,現場串2句都話,上埋twitter @黎@去 由開分身撐自己,到呢單都睇得出KD 好在乎啲小事,仲要係入面揾存在感,明明今年playoff 打到球王咁,但心入面仲係嗰個小學鷄毒撚.
毅進畜幾時拉大隊去Mil拉鳩佢
未開波就玩欺凌
利申 無吹閪
但好奇問下 大波除左中距 罰球 三分 之外
拍波 控場 傳波 快攻 入樽 上籃 切入 無球 防板 攻板 單防 協防 偷波 封阻 etc
有邊樣超越左病閪
會員攞左KD粒波先 但係KD唔敢同會員講 走去插bam
NBA 不嬲係好多老屎忽恰鳩人
Rookie 要做阿四又要俾人玩
呢個gag唔錯
Ptt 班台仔唔知做乜鳩屌bam唔識規矩
台灣最撚興學長學弟制
細既一定要聽大既話
佢地話咩邊個射失射入都好啦,kd問你拎波,你仲嬉皮笑臉唔比就係bam白目

唔講以為入左營當兵
According to Eric Pincus of Bleacher Report, Harrell will likely be picking up his player option for the 2021-22 season.

鎖死湖個cap送唔走
259做持旗手
正係打season都抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞