[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
出唔出得佢講姐
下年成季唔出,快艇下年咪又係5年頂薪比佢
笑話
96直播緊美國女籃
77重播緊日本女籃
好仆街養完傷再走
先簽1+1 抖一年
下季再同大飛簽5年
一兩年後都冇冠學一登叫trade me
簡隊轉吹咩
唔係要今年留隊先有得5年頂薪咩?

1+1 加上講明下年唔打⋯真係搵黎搏
係,因為佢依家淨係喺艇打左2年,早鳥最多4年
所以最多錢既option就係同艇簽1+1,出年opt out,效力左3年可以大鳥簽5年
問題係艇肯唔肯簽1+1 白比錢一年⋯
最理想係佢唔跳出黎 下年續
你覺得艇有得唔續佢咩
真係好難講 今季都嘈緊架
要咁樣養傷1+1 真係好惡劣
艇最少都想2+1
點會唔肯
冇可能 主動權一直係隻259手上
就睇下過兩日呢場戲會點
你唔肯搏出去大把球會肯搏
另外你兩季前allin換pg13就係為左取悅佢
你會唔會為左一年人工同隻259反面
你永遠估唔到啞狗嘅下一步
傷+守密 佢一直係咁玩 有冇似曾相識呢
轉頭byebye PG轉去其他隊

佢呢兩年都睇得出同pg唔算夾到

好彩係pg係佢傷出左之後都打返d表演
講到kawhi 傷左 就廢9成武功咁
kd 個傷仲嚴重過kawhi咪一樣大把人要
不嬲都係廢幾成武功大機會過好似KD咁乜事都冇 仲要kawhi唔係第一次傷 所以咁既預測好合理好正常
問題係KD傷果時係簽4年

而家上面講係1+1 之後再續5年

姐係比錢隻259養傷一年 重要再搏多次佢會唔會轉隊

加上佢咁25既性格 懷疑佢會玩野走有咩出奇
有 佢會唔會又玩到最尾一日扮同其他隊傾下計 拖到最尾先同大飛簽份1+1
快艇係被動果邊,259出咩條件都要應承架啦
當初成堆first round換返黎,唔通佢話要簽1+1,快艇唔想跟住由得佢走咩
由all-in pg,艇已經洗濕左個頭無得揀
舊錢唔俾佢可以俾邊個?
唔通有同level ge星肯黎咩?又冇新仔值得養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞