[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁睇黎pelicans 想留ball ?
熊仔為左個10pick 一次過幫我鵝食哂adams + 筆,仲送埋v 唔識串,好開心
復古籃球
咁早起身探肛?
無筆邊個打sg?
JV
DG 好似話想用多啲kira , naw, 同有傳想追lowry
額探呀屌你個閪
之前有傳過佢地想追蘿莉
原來你迷鵝
我係迷大波, 唔知下年仲係唔係水鳥
Lowry吹緊要90/3
咁不要留波好過
之前有傳過佢地想追蘿莉
Lowry吹緊要90/3
咁不留波好過
要留垃圾
上季好應該係Hart做正選 Ball Ingram 胖虎都食曬球權 唔知做乜仲叫Bledsoe做正選
硬係覺得廢老同ddr 唔夾
【Now Sports】美國男子籃球隊表現差勁,多名球員都不滿教練普波域治的進攻體系。

美國男子籃球隊在東京奧運首場爆冷不敵法國,連同在熱身賽的差勁,整體戰績令人失望。《The Athletic》記者Joe Vardon爆料,陣中多名球員開始對普波域治(Gregg Popovich)心生不滿。

Joe Vardon說:「普波域治對自己執教美國的差勁紀錄感到意外。他一直在想解決辦法,而且痛恨失敗。」

普帥向來喜歡以大量傳球及走位去製造出手機會,不太喜歡著重以單打及3分為主的進攻,Joe Vardon指:「球員很沮喪,在回到更衣室的路上抱怨需要打出馬刺的進攻,他們覺得應該有更好的主意。」

普帥曾說,由於美國隊訓練營的短期性質,進攻將以概念為基礎,而不是設立特別戰術。

傳美籃兵不滿普波域治進攻戰術

【Now Sports】美國男子籃球隊表現...

https://sports.now.com/home/news/details?id=34189267699

Now 體育 - sports.now.com
pop啲調度係奇奇怪怪,但wide open炒曬就唔好瀨人啦
仲有防守態度 得幾個係認真防 自己唔放下身段就收皮啦
人地下下飛身救波
美國? 有幾球係覺得會出界之後唔追企係到 結果比人救完拎2分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞