[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
第一節尾段一推pace即刻拉開,同埋本身美國陣容deep咁多鬥燒體力收局好著數
係,淨係chur 爆Fournier 已經有so ,所正拉慢都係鳩傳鳩射.
呢一代同以前個代差太遠啦,以前個班喺每個位每個人每個play都係想食硬你咁,呢一班比nba養慣曬,一打唔順就draw foul

同埋有樣野係nba班外藉球員喺外地打波時關係係超級好,呢樣野真係得rmbj佢地喺usab入面先做到,差太遠啦
呢代你出到Curry Harden Thompson Leonard Butler George嗰班一樣炒到,睇返16就知

今年呢隊太多紙板人又矮
Thompson Leonard Butler George 4個大鎖, 守都守贏對面啦, 今屆得假期哥同屎綠叫內外大銷, 其他人全攻型, 射吾起就收皮......
我嘅呢一代指嘅係啱先輸波個隊有curry harden呢堆s級得分手+個4個防守尖兵一定係贏

搵kd黎做大佬其實係個敗北,喺場下心理質素太差
咁係呢班二三線啫
想睇呢六個既其中五個一齊出
玩全場緊迫
一眉打中鋒
啞狗唔會打啦
Curry Irving
Harden Thompson Butler
James Leonard Durant George
Davis Adebayo

咁樣出應該最強,剩返個位是撚但塞個Lopez就得
同意

如果玩5F陣打防守反擊應該好撚爽

RMBJ
PG
啞狗
KD
AD
最衰LA奧運係28年
如果係24年既話話唔定真係會齊人
如無意外到時係Young Booker Brown Tatum 呢幾個擔大旗
牙皇50碎打奧運冇問題啦,Scola 4張都咁猛
Superstar係唔會接受自己做啲二把手 容易出醜嘅角色 即使仲有貨賣都好
https://youtu.be/C0FLlzHILEM
除左賭撚之呢班人單打能力真係弱
永遠都係外面做戰術隊3分
08年真係屈到 Prime Kobe dwade cp3 Anthony lbj Howard

依家呢隊冇組織都算,單打又唔見得食硬
美國隊 再係咁屎
唔通 77 要拎金牌?
斯洛文尼亞更加冇可能
下? 可愛去雷霆咩
?
全場緊迫 屈體能 打快攻 呢d 學界戰術用係nba 球員身上真係好恐怖

coach k 同波波教就真係好唔同

馬刺式進攻玩防守玩陣地 又要默契 無幾年都玩唔到啦 更何況依家一齊先個幾月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞