[奧運開波]2021-22 NBA 休季討論區(1)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Phoenix Suns All-Star guard Chris Paul has agreed to stay on a new four-year deal that could be worth as much as $120 million, his agents Steve Heumann and Ty Sullivan of @CAA_Basketball tell ESPN.
續到波叔40歲
4年
刺總會有驚喜
到時真係唔掂會cut㗎啦
DKLM 1400萬 邊值
所以Bertans咪唔抵囉 Harris又未只於冇D
準備聽朝刺撚又一片哀號
Noel 終於拎得返千萬年薪
油頭會唔會太大想頭

ESPN記者Brian Windhorst報導,熱火正試圖以Andre Iguodala為主體說服馬刺接受先簽後換DeMar DeRozan。

馬刺回覆目前市場有其他球隊提供更好的報價,這個報價來自公牛,他們將以Lauri Markkanen作為主要籌碼向馬刺提出報價,Windhorst表示公牛對DeRozan相當有興趣。

公牛剛透過先簽後換與Lonzo Ball以4年8500萬達成協議。

Source:
https://twitter.com/ESPNNBA/status/1422301432917680135
等Coach Pop退休再算啦
至少唔係得個吉
簽老將
睇咗2眼刺嘅fans page
好似幾開心
台仔?
班台仔乜都J架
波叔數錢真係永遠無手鬆過架喎
佢係熱火個不可取代性高過呢2個好多
台仔有啲樂觀撚算啦

Pick Primo都仲幫佢兜
唔係話McDermott唔啱刺
係可以再壓佢價 唔洗13M一年
Kyle Lowry has agreed to a three-year deal for approximately $90M with the Miami Heat, sources tell ESPN.
屌你真係30m
無撚錯 12M 頂 我覺得 14 CLS
Iggy 無pick team option wo,做乜鳩
2年嚟不斷清cap 點知宜家咁
早知如此 上年就長簽crowder 咁撚夾
30M 真心貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞