屯門保良局董玉娣中學超級狀元首選港大計量金融課程

435 回覆
34 Like 458 Dislike
留意返, 係雙碩士兼博士生.

聽日努力寫好篇有point 嘅文再鬧過啦
最好聽朝9am 前出到篇文, 我靠你篇文提神醒腦架
嘩!你讀一嚿屎片唔夠仲要食讀兩嚿屎片兼且仲要嘥咁多五毛錢同時間嚟讀添,果然可悲可恨

反正你都係讀開屎片㗎咯,塞啲狗屎垃圾入你腦就係最好嘅point,我冇鬧你㗎,我只係掉狗屎落你呢個狗糞收集箱咋
咁你寫一篇五萬字嘅論文去香港考試及評核局吖!提提您!博士畢業資格喺香港要考公開試合格㗎…………
正, 你又開始入狀態喇喎. 繼續努力打字喇

辛苦晒
論文原來要寫去HKEAA, 真係要多謝你提醒, 我就來畢業都唔知添, 真係大件事
係吖!咁你仲唔快啲去?!遲咗就要下年再考過㗎啦!記得以防萬一要同考評局職員自拍交卷擺相上嚟喎!保障吓你自己吖嘛!
多謝你, 我撚你隻死狗撚得好開心.

今日多嘢做, 聽日放假我坐定定再撚過你下
你呢嚿五毛狗屎都要放無薪假!你放假咪即係你連呢份狗屎五毛工都要減鐘扣薪。你呢篤狗屎撚死咗自己就好開心其實都係疴你出嚟嗰隻狗嘅意願啫唔使多謝喎!但如果你係要堅持要多謝嘅……睇睇隻狗可唔可以免為其難心領啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞