屯門保良局董玉娣中學超級狀元首選港大計量金融課程

435 回覆
34 Like 458 Dislike
答得黃分分鐘坐監
俾着我就會話「喺呢度呢個時勢,唔講好過講!」,以退為進,唔會犯蝈安法而大部份香港市民自然心領神會
一諗起間中學就諗起嗰個女生喺四川大地震嘅冷血言論
事後仲要俾校方記大過
吹啤呀? 中五撚, 比心幾搵食啦.
之後肯定年年開學早會週會都提 提到退休
正常狀元唔係揀Global Business咩
慘唔過你浪費咗咁多心機、金錢、時間、精神、體力同你老豆老母嘅心血仲要冇埋人格同尊嚴連屎都冇啖好食!備註:放心!你一定食硬屎,因為你條仆街可憐蟲連選擇不吃屎嘅權利及勇氣都無
讀書勁得嚟仲要玩好撚多活動 時間管理大師嚟
即係話佢自己唔係人
多謝自己我鍾意
反而趙母答得就
兩科出路應該唔係差太遠,商科搵工都係睇人多過科
不過三大business入面,xgu出名最冇career support,而且睇下xgu qfin個syllabus,就知個curriculum同普通finance差唔多
佢都就退休喇
係咩? 我老豆老母好好喎

我好可憐咩? 我又唔覺喎我好幸福喎

我見到你就可撚憐啦, 一陣負能量飄埋來.
仲有呀柒頭, 搵工靠自己架, in 工要問連登閪, 你成功極有限啦柒頭
咁你唔好問人、唔好拎介紹信、唔好托人事、最好就連網上招聘甚至連你以前啲五毛打手公司施捨俾你嘅工作證明都咪撚要呀死笨柒!靠自己吖嘛!
我肯定托人事, 但唔撚會托連登仔囉白鳩痴
你托咗都唔敢講啦!一啲基本是非連鍵盤戰士都唔夠膽做,如果冇人幫你你連屎都揾唔到嚿食呀!咁撚「清高」做乜又要死上嚟你鄙視嘅連登仔、女集中地連登討論區嗰度流口水呀??
你睇你幾撚嬲? 上連登都咁認真, 唔怪得你做埋d 基層技工啦
做基層技工總比你死讀爛讀捱到個濕鳩學位返嚟仲要做不分是非又自卑嘅五毛走狗好得太多
我唔洗點讀, 個學位亦都唔係濕鳩, 而且仲有幾個.

不分事非就每人有唔同睇法啦. 自卑嗰個就似乎係你囉. 走狗就唔敢當, 不過睇你係做到隻狗咁嘅低層職員囉.
做官一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞