屯門保良局董玉娣中學超級狀元首選港大計量金融課程

435 回覆
34 Like 458 Dislike
今時今日AO都唔夠Popo砌啦
係係係!無錯!你就梗係唔使點讀啦!反正你讀極都唔會理解個原理㗎啦!依家共狗咁賴皮,叫政府向大學喊打喊殺咁大學咪侷住俾你呢條不可循環再用嘅廢物勉強畢業俾你用嚟打飛機用囉。至於見人見智呢樣嘢呢就真係自古以來對你永遠都唔適用,因為你既非「人」也非「智」,你係連屎都要乞嚟食嘅廢物
至於你是否走狗即使你不敢當也還要當,而且你為咗確保自己有得繼續吃糞也要比別其他走狗做得還要狗屎,驚死做得唔夠狗屎政府會DQ咁你啲學歷仲要特地為你度身訂做一張文盲終身證明書給你正名。最後你講嘅自卑囉喎~我即管幫你呢個用屎尿屁堆成嘅腦用垃圾水沖一沖啦!如果我真係自卑就會好似你咁樣一味用學歷、成就同物質生活去死充撐自己早己成為負資產嘅自信(分分鐘可能係你自己老作添呀!)而唔會有勇敢公開說出自己係中學畢業嘅事實,反正道理就可以隨思隨見,點會同你一樣只會盲目去做學歷權威嘅走狗奴才呀?!
你睇你成隻喪狗咁

見到你真係悲哀.
人哋唔使睇都知道你連狗屎都不如,既可憐又可恨!
要靠你多多宣傳, 無左你唔得架
納爾遜式鎖?
咁全世界就一定有冇你都唔會有任何分別,反正你做好事就沒能力,做壞事也沒資格,你做唔做都對世界沒任何分别,你嘅存在作用及價值是真正永遠的零
狗隊可以做政務司
你狀做AO咪又係比人踩
如果鬧我能令你發洩現實做狗嘅事實, 我唔介意成人之美

比d 心機鬧多啲先繼續做狗啦
呢條友大個應該都係黎生啲fd
平行世界?
就算我做狗你也只是我排泄出來嘅糞便而已,這比你之前所講嘅事實更事實,你成人之美或成人之惡根本都與你無關,反正無論你做唔做都對世界無任何影響,有嘅只是你這條狗屎命係任何事物都可以予以存減但不包括你
你都係唔好用口放屁留返啖屁養活你自己條狗屎命啦!
無論有冇國安法都好,點解狀元就一定要講政治講到嘞嘞聲,然後個審視標準重要嚴謹過睇政客?滿足你哋啲政治戀童癖?
未來高官
人哋唔講→藍絲,垃圾
人哋講咗→俾狗咬→好嬲好嬲→過幾日再搵過另一個「敢言」嘅人等佢去死
我留條命來比你呢條死狗屌下嘛. 我打一句你回十句, 我有賺添啦
你語塞就語塞傻仔!你不如同人講話你俾人閹撚咗冇撚咗生殖器官個身體少咗負擔輕鬆咗於是你有賺赢撚咗啦咁!
唔係, 你贏啦, 咁叉多嘢講
你開始語無綸次,跳撚哂掣啦!
條仔好cam下 懷疑係
我好冷靜丫. 跳制係你姐.

喂, 今日又有乜嘢鬧我呀, 期待中
啊……知你係跳住掣喺話自己係冷靜啦反正你裸跑都話自己着咗衫㗎啦,你慢慢期待吓你自己啲柒嘢囉
吓, 今日咁短嘅篇文? 唔撚合格喎. 聽日起碼要五百字喇, 中五standard 來

good boy, 比心機
喂!咁你既然你學士……呀!唔係!你係學屎至啱,因為你除咗讀屎片之外更係讀死書添。為咗證明你係學屎生咁你就至少寫五千字啦

bad shit!你都係浪費心機!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞