購買野戰裝備起金錢糾紛 行山期間死者遭圍攻被殺

336 回覆
9 Like 7 Dislike

個班人係新移民?

成班殘體蝗......
社會垃圾,比幾條lan線佢地三個自己攪掂啦

咁小事都做唔好留低手尾 都唔慌有乜作為

殺人都小事
玩war game

個班人係新移民?

成班殘體蝗......

支那種係生番

個班人係新移民?

成班殘體蝗......

支那種係生番

Pvs14!有水
我同事話因為個地址擁有好難買嘅唔知咩型號夜視鏡,價值8萬,好似係

夜視鏡係受管制戰略物資,運到黎咁巴閉

唔係咩特別,十幾年前已經有人玩
不過人地玩得好低調
會唔會係用war game呃死者上山
話贏左佢地就比返個d由死者呃返黎既裝備比死者?
其實買玩具唔係各自買?有糾紛即係夾錢買?定係水死者一個買然後一齊玩?兩個可能性都係極on9

可以係將平貨高價賣俾死者
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

另一個post有巴打有反坦克級15焦 裝備 價錢可想而之

個位巴打仲講到實牙實齒

屋企分分鐘幾枝改裝過既火箭炮
Wargame撚真係當正自己軍佬

可能人地代入左,覺得自己係做緊black ops
以後佢地都永遠不能玩war game了

就算判終身, 坐20+ 年之後都有機會假釋
佢地仲後生, 都仲有機會再戰明天

係監倉咪原始d

玩Far cry囉
殺左佢都拎唔返d錢架啦屌
連登神探係咪可以結案
支那狗就抵撚死啦

btw. 消息指,郭經過多次交易後,經常埋怨被「搵笨」,引起對方不滿,有人雖然表面上假作無事,但早已懷恨在心,數人密謀「做佢一鑊」,於是多次相約郭上山打野戰

郭係靚女就……

個班人係新移民?

Pvs14!有水

[超級爆料]聽講martin係槍街老千,賣假野出晒名坤好多人錢,早幾年又坤水仲係街俾人打,仲有人玩bosco同martin一早反左面,點會一齊行山wor

https://lihkg.com/thread/262182/page/18

其實我諗都差不多可以firm左係俾果幾條友殺
爭在係媽田定三個都有份

好撚恐怖

佢地圍內grp一早講左
三個拉哂

應該關錢銀問題
Martin同bosco都呃錢臭朵

好心寒 details plz
https://lihkg.com/thread/261582/page/40

追翻尋日舊post睇,原來一早有人講左同錢銀有關係個局黎
根本單野佢地war game圈子好多人都應該知情
如果一早爆料出黎報警或者通知當事人可能阻止到件事發生
雖然話因為金錢問題起動機 但點解佢地唔拎走埋佢銀包啲錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞