購買野戰裝備起金錢糾紛 行山期間死者遭圍攻被殺

336 回覆
9 Like 7 Dislike
個眼神好兇狠

蒙頭都見到眼神?

露左隻眼出黎

其實有冇黑底都冇分別啦
佢做d野已經等同黑社會所為
有冇殺人果幾條友個樣睇下

應該之前新聞有?
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

另一個post有巴打有反坦克級15焦 裝備 價錢可想而之

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

如果15焦反到坦克,警槍應該得兩焦

前面唔係有人話左反坦克級唔係真係指反坦克 係行內術語黎咪跟住柒啦
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

前面唔係有人話左反坦克級唔係真係指反坦克 係行內術語黎咪跟住柒啦

乜撚野行內術語呀,我打撚左十鳩幾年都冇聽過喎
咪撚兜啦
有冇殺人果幾條友個樣睇下

應該之前新聞有?

見過martin yim真人,四眼排骨仔
呢3件應該會鬥篤灰

現實版囚徒困局
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

乜撚野行內術語呀,我打撚左十鳩幾年都冇聽過喎
咪撚兜啦

啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

係講模型槍改到好高級別吧 唔係真係反坦克個種

依啲術語雖然唔係人人識
但係自己用下個豬腦都知唔合理何況人地玩開?
仲喺度on99做物理學家笑鳩人真係笑而不語

又唔係我講出黎 我做乜要兜
On99為左呢d垃圾裝備殺人
有冇Maxtix 個疑兇樣睇下
On99為左呢d垃圾裝備殺人

佢地d裝美軍都唔係個個有
第四個人咁醒早走到落山證明自己當時唔在場 之後又會番番去上山
正常如果有急事約左fd臨時要甩底仲會唔會咁麻煩走番番去
最多話下次再約姐
第四個人會唔會係知情不報
其他3個計劃謀殺之前佢多多少少都會收到料 最多話佢冇份落手姐

其實仲有疑點,第四個做咩中途離場?
三四點喎大佬 後尾又點解會返轉頭?
三個疑兇又會放過第四個人嘅?
放左個個分分鐘係主謀或者知情不報。
第四個人咁醒早走到落山證明自己當時唔在場 之後又會番番去上山
正常如果有急事約左fd臨時要甩底仲會唔會咁麻煩走番番去
最多話下次再約姐
第四個人會唔會係知情不報
其他3個計劃謀殺之前佢多多少少都會收到料 最多話佢冇份落手姐

其實仲有疑點,第四個做咩中途離場?
三四點喎大佬 後尾又點解會返轉頭?
三個疑兇又會放過第四個人嘅?
放左個個分分鐘係主謀或者知情不報。

的確有d可疑

邊撚個叫Maxtix

邊撚個叫Maxtix

愈來愈多人

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

邊撚個叫Maxtix

愈來愈多人

越整越似三五成群,真正主腦係最尾俾人拉

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

打錯就打錯啦屌你
死要兜

https://www.facebook.com/martin.y.scorsese

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

打錯就打錯啦屌你
死要兜

打多個字都敢話廢事

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

打錯就打錯啦屌你
死要兜

https://www.facebook.com/martin.y.scorsese

Maxtix 個2個acc睇晒但冇樣,想睇佢其他相

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

打錯就打錯啦屌你
死要兜

打多個字都敢話廢事

邊撚個叫Maxtix

費是打全名

打錯就打錯啦屌你
死要兜

Maxtix 個2個acc睇晒但冇樣,想睇佢其他相

上面唔係有人po過佢之前d新聞咩, 有相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞