購買野戰裝備起金錢糾紛 行山期間死者遭圍攻被殺

336 回覆
9 Like 7 Dislike
屌班友可以著晒全套CP gen3會有幾冇錢
你話買真NVG就話姐

你好型 識咁多野嘅
唔理幾千定幾萬 都唔係好多錢
咁樣去殺人 後面既事又鋪排得唔好
點作故仔點走佬都唔諗 基本上衰硬
乜依家d人咁弱智?
依家就係睇邊個拎刀

傳炸彈遊戲
冇朋友就最安全

死毒撚人地打鳩你發現你無朋友幫手打得仲金

毒撚房中死掉三年,父母今天方才發現
有咩金錢糾紛大到要咁多人夾份殺佢?
幾百定幾千萬?
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

另一個post有巴打有反坦克級15焦 裝備 價錢可想而之

玩開導彈 衛星果啲,幾百億美金上落

15焦點反坦克

一把1911都>450焦啦,唔好講.50先叫反坦克
Bosco仔咁得意都殺得落手 痴撚線
三條友 真係鬥快爆大獲
無咁friend個個肯定比人隊爆
原來嚴生係痴線佬
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=73378&extra=&page=19
做左騙子咁多年

但另外兩個乜料?
咁撚蠢都有
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

如果15焦反到坦克,警槍應該得兩焦
啲裝備好貴既咩

貴嘅話幾皮野

你知唔知真槍幾多J 呀
15J就笑鳩人反坦克

如果15焦反到坦克,警槍應該得兩焦

其實買玩具唔係各自買?有糾紛即係夾錢買?定係水死者一個買然後一齊玩?兩個可能性都係極on9
三條友 真係鬥快爆大獲

Friend 唔friend 都篤灰啦
依個moment 仲講友情?

比係我一落山扮返屋企,直去差局啦
幾千蚊都搞唔掂仲學人打war hame
黑警: 見你個樣咁蠢,無謂同人頂條死罪...
死蠢:唔係我動手先....
三條友 真係鬥快爆大獲

Friend 唔friend 都篤灰啦
依個moment 仲講友情?

比係我一落山扮返屋企,直去差局啦

帶頭果個一定會叫其他兩個捅返死者幾刀
去差館一唔代表無罪
黑警: 見你個樣咁蠢,無謂同人頂條死罪...
死蠢:唔係我動手先....

唔係你做既我地唔會charge你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞