肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
笑死我公海po有條友係咪老古董嚟㗎
買機票講到好似買左就冇得退換咁
唔知有樣野叫做改機票
其實都唔明幫佢兜乜
柒咗就係柒咗㗎啦,咁樣死撐真係好肉酸
其實就算係sunny咁樣打錯法咪一樣會俾人屌到仆街
誠懇道歉咪算囉,係都要扮曬委屈咁,真係好核突囉
国貨華派出快刀手同毒角獸幫拖
屌佢啲粉屍真係冇撚腦
国貨華扮晒死貓咁講兩句鳩屎野就接受佢解釋

喂你的確唔係聖人,亦都一定做唔撚到
都唔知講聖人呢句把撚
係好難做到零失誤
但都好難做到次次都抄人又畀人捉撚到呢
既然有mon po又唔肯改過
堅持抄襲初心
都好意思講出嚟
抄畫已經衰架啦
仲要掛住插畫師個名做youtuber
拍片都仲要抄
唉屌,国貨華同佢啲粉屍冇撚得救
點解係個粉屍同佢講返sorry轉頭,都on撚9
心淡,呢兩個字你好唔好意思講出口呀
畀你抄過嘅人有冇心淡呀,人地更加冇追究你啦
係咪人地唔追究就當冇問題
厚面皮到,做藍屍嘅人材嚟
既然有mon po
不如講下點樣打錯法
成個過程係點呀?
打完都仲要放大,都幾多步驟下
嗱畀啲時間你諗下點樣吹啦
今次千字文都冇篇
個道歉hea咗啲喎
不過都係等軍師幫手度稿架啦
你係點嘅人? 我剩係知你係抄畫師
乜你以前係好人就蓋過晒你抄襲嘅事?
做一件好事就可以做一件壞事和咗條數?
仲要唔止抄一次
畀人揭穿咗都繼續抄
你都好明顯唔怕畀人講架啦,都唔介意
依家先嚟介意做乜?
影響到你啲"生意"呀?
用嚟用去都係嗰招
講一兩句扮可憐
啲粉屍就受架啦
駛撚同啲冇腦粉屍講咁撚多咩
臭貨心諗無論我做錯啲咩都有人幫我講嘢
咁我仲咩要嘥時間作文
唔明點解咁都有班弱智仔幫佢講嘢
仲拉埋mirror黎講
大佬呀,屌肥蛙同撐mirror 撚係同一班人咩
之前肥蛆拍過一條叫審判蛙姐之20項罪名 等我再幫佢諗過
真 • 審判蛆姐之17項罪名
(1) 隻柒蛆係抄嘅
(2) 係連登用yepi呢個名搞到痴線西不停鬧交 引發yepi之亂
(3) 參加黃圈年宵 但只顧自己可以盡cap班盲粉嘅錢 唔願意配合場地安排 搞到有狗去個場
(4) 當觀眾盲同on9 化住妝full mask 成塊嘢黃色 明明係粉底 話係塵
(5) 當人地話緊佢 係連登用yepi呢個名 篤個frd creamy出黎 話creamy都係咁 點解啲人唔話creamy
(6) 疑似非法係工廈過夜訓覺
(7) 賺賺埋埋咁多錢都唔交返間公屋出黎
(8) 區議會投票唔係香港 叫人投票 扮自己投左
(9) 搭Uber 的士唔攬安全帶 仲要拍片擺上YouTube俾人睇
(10) 文盲不學無術去做升學講座嘉賓
(11) 每年年宵啲劣質product賣到貴一貴cap水
(12) 連香港區旗同中國國旗都唔識分
(13) 拍片題材抄人不特止 連講嘅嘢都要抄 咩不鼓勵 不批評
(14) 次次做錯 包括抄襲 比人批評都扮受害者 對住班fans扮可憐博同情 之後等件事淡左 就archived啲post 當冇事發生
(15) 賣洗頭水廣告 講到用完柔順不毛燥 但佢啲頭髮勁乾燥 呃啲妹妹仔fans用完會有用
(16) 咩都左抄右抄 俾人識穿咗先講返個原創者係邊個
(17) 作為插畫師 成個月都冇出過佢隻指蛆嘅post 又要掛住插畫師個名銜
唔覺佢係藍絲
免得賤貨華又spin
黃都係有唔好嘅人姐

阿国貨华姐日日柒 月月柒
唔知佢仲有幾多藉口衰幾多野?

賣淘寶貨,年宵不合作,抄畫,抄片,食藍店,上連登引戰,po錯旗, 嗚阿!仲有無?好撚心淡阿
點解個罪狀list可以長得咁誇張
Archive
因為佢係垃圾無恥郭敏華
呢個化妝教學都幾實用

My Daily Makeup 我的日常妝 | 肥蛙 mandies kwok
192,432 views

https://m.youtube.com/watch?v=DwX8PkDnUnI
果然佢係乾性皮膚,唔需要用散粉定妝
油性皮膚試下唔定妝
頭髮即刻痴上面豬登
Yepi啱啱瞓醒 所以咁夜先有打手
你真心定假膠
d 鼻影化到一噠噠又污糟,雙眼皮膠紙又明顯,副con 同對眼唔啱比例戴到就黎冇眼白
最肉酸係條眉,眉頭深眉尾淺唔知想點

希望d 妹豬真係唔好跟佢化妝,我唔想見到一街都係呀梅
推柒頭皮
唔係想幫佢
但打錯一個打錯埋第二第三個都合理既
可唔可以remind吓我Timy係邊位
放咁大都見唔到自己打錯 柒蛙唔止文盲 係真心盲撚咗
我係家朗仲心淡
仆街 香港俾你當中國
支那蛆 真係唔知醜 仲為自己開脫
呢條女世界級嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞