肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
上次就DM道歉+千字文 今次咁大件事就零動作
護航個賤種臭貨都唔會俾你地屌㗎
国貨華同福頭汪汪可能係荃灣工廈happy緊
留返舊屎派俾粉屍洗地
自己就un un 腳等享福
扮可憐引啲兵仔自動自覺幫佢護航啦
一樣
唔怪得臭貨成日著對柒Dr ma都要著船襪
著短襪應該見唔到小腿
https://youtu.be/KoCmptG6bHI

呢條片既片主屌曬所有批評肥蛙既人既老母!!

片中提及肥蛙係連燈被人開post批評年宵食黃水既事,
片主不斷反對肥蛙既聲音spin去黃藍之分,
佢到底有冇睇清楚個post係講肥蛆啲乜嘢?

肥蛆係衰在抄襲+拎抄襲商品去年宵牟利+事後道歉又反口,淨係肯話自己知道錯
再加埋肥蛆平時柒開啲臭料
如果肥蛆本人冇做出咁多柒事
就唔會被人cap曬咁多證據恥笑佢啦

至於片主係片入而不斷屌人老母
片主呀片主
不如你認真咁去邊度了解成件事,先再出黎拍片屌大家老母啦
一知半解就衝出黎做護蛙手
只會同你隻主子肥蛆一撚樣柒咋

片主屌人老母咁開心呀啦?!
屌左幾起10+次喎
爽唔爽呀?
而家我屌返你老母呀
我屌你老母冚家剷 屌到你老豆老母都仆直瞓棺材
條垃圾片主係講到明要開戰線屌柒呢個po 喎

快啲!快啲呀!快啲用你個真身出黎屌柒竹地呀呀呀!
好興奮呀
屌你老母YouTube:安全兔Radio

你係片入而話除左肥蛆好早期衰左侵權迪士尼商品之外,其他都係老屈佢既,仲要老屈左肥蛆成個系列?

既然你講到肥蛆咁可憐被人老屈既話
不如你出黎逐點駁斥
講下佢邊件事、邊個位被誤會+事實真相係點既?
蛆姐等緊你幫佢平反架
蛆蛆真係好好需要你幫佢口還擊
唔通係Timy?
唔知呢
望左望左條友個YouTube Channel
發現佢好早就已經有拍片講肥蛙
蛙姐前 蛙姐後 仲為蛙姐唔憤氣
戥佢唔抵喎

咁鍾意国貨華大媽,仲唔快啲出黎幫佢平反?
點開戰線呀
係咪開po呀
国貨華終於做野啦?
定又係啲兵仔自把自為喺到奶呀国貨華
未問準就自己做野
倒主人米
佢條片好垃圾所以用左2倍速聽
佢究竟有冇睇我地狙擊㗎唔係老屈㗎囉
仲有佢都覺得臭貨華有抄過人嘢嘅話咁點解仲幫得落手
做設計師抄人已經好大罪黎
啲死忠成日都用我地唔抵得臭貨先狙擊佢
可唔可以慳啲
臭貨有咩地方值得人妒忌
我地只係覺得以佢嘅天份努力同態度唔值得有咁好嘅成就咋
點戥国貨華唔抵法呀?
做咁耐都未做到最top插畫家?
咪就係因為冇料囉咁簡單
應該係兵仔拍片自high
成條片就係充滿粗口粗口粗口
国貨華好心控制下啲兵啦
唔係講粗口就啱嘅
係就逐個point講啦
屌人老母你要屌到先得架
開口埋口就問候人娘親
唔方高質得去邊
我娘親得罪左佢啲咩呀
其實條友自己都係youtuber
如果有人抄左佢既拍片風格同模式黎搵錢
仲要出名過佢好多
就算對家被人發現抄襲
淨係喺ig講句對唔住,24小時後回收返句道歉
唔知條粉屍會點睇抄襲同彈弓手道歉方式呢?
因為畫畫冇料
當初先至要賣自己個樣,黎幫隻抄襲娃宣傳
點解人紅蛙不紅
好似佢呢啲咁嘅mk低質狗公
係女抄佢嘅話
佢實流曬口水話唔介意啦
就係多得佢呢種人
国貨華先會長抄長有 食到全家fat fat豬
點解佢仲可以衝出黎柒
敏華可唔可以腳踏實地做人
佢條片好垃圾所以用左2倍速聽
佢究竟有冇睇我地狙擊㗎唔係老屈㗎囉
仲有佢都覺得臭貨華有抄過人嘢嘅話咁點解仲幫得落手
做設計師抄人已經好大罪黎
啲死忠成日都用我地唔抵得臭貨先狙擊佢
可唔可以慳啲
臭貨有咩地方值得人妒忌
我地只係覺得以佢嘅天份努力同態度唔值得有咁好嘅成就咋

啱呀
但啲人永遠覺得道咗歉反咗省就得
佢地唔會睇呀国貨華一而再,再而三咁抄襲
唔止設計啦,就咁畫畫"參考"人唔落credit 都大鑊啦
有咩主人就有咩兵
主人都覺得credit呢啲野冇所謂
啲兵自然覺得冇問題
係會留意會在意就唔駛人提先落返credit
一日好多野忙咩,忙到唔記得?
咪又係喺到吃喝玩樂
国貨華間藝術學校冇教佢版權呢啲野架?
定佢係支那種嚟,專做抄襲野,強項嚟

蛆妹整左個新頭係咪inspired by 小魚仙既鮮紅色頭髮?

小魚仙就冇蛆妹份啦
深海奇行種就有佢份(如圖所示)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞