肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
媽呀好柒
佢啲fan屎同汪汪福頭一樣都係做嘢唔經大腦
一search就係呢兩條
你睇少咗肥蛆嘅厚面皮程度 呢啲人只要扮唔知扮聽唔到扮睇唔到就當無事發生
咁要推多啲條片啦
mon po肥蛆我奉勸你唔好日夜癲倒扮勤力啦
仲有唔好當左你啲片,ig個樣同盲粉嘅讚美係真啦
其他人嘅鏡頭係呃唔到人

3年前嘅你化左妝上人地報導個樣都已經殘成咁,十足30年冇訓過咁,宜家賺夠就做廢青但就唔保養下,得閒就半夜開live扮曬辛苦咁,你再係咁嘅話真係驚你過多幾年就變成咁
肥蛆變唔到咁啦 人哋飛機場嚟 想show身材都無野show
我指隔離個毒男,殘到仆街
隔離個毒男零存在感
笑死
勸啲粉屍唔好再spin黃藍
真係要講嘅話
高手笑好過吻华多多聲
唔好再丟你家主人嘅架啦
不過都歡迎幫手推高手笑啲片
笑死
係個動物之森谷入面,有人硬推肥蛙好可愛

仲話係佢好出名、人又可愛

個2條片真係寶藏黎!
周圍扔link引班蛆粉自己睇片
希望佢地睇完條片後,會多啲了解肥蛆啫啫份人有幾咁「真誠」
條仆街幾時先收皮
Btw啲粉屍好撚on9
硬推不特止
仲要話明星(?)都有follow
成日喺到打飛機
叫你主人畫返好啲畫先啦
成世抄抄呃呃
臭貨華真係好似劣化左嘅葉劉姐姐
仲要禿禿地頭or額頭大
葉劉姐姐假假地都上流社會人士
肥蛆既成就真係拍馬都比唔上人地
仲要樣衰過人
蛆粉粉屍:肥蛆啫啫咁可愛,又點會係抄畫大師喎!?一定係係地班人唔抵得肥蛆啫啫,自惡意中傷佢架!!

之後個谷入面有人sd左高手笑條片出黎
佢啲評價好兩極,一係就話冇睇過,唔識
一係就話好可愛
但就冇乜人知佢抄襲
話係咪微辣啲frd嗰個comment 笑死
好心遊戲group就咪promote啲kol啦 仲要係低質抄畫師
嗰位仁兄識貨
粉屍本身諗住些牙肥蛙姐姐個ig
想俾多啲人認識佢既偶像
點知個個都話唔識佢
不斷強調肥蛆啫啫好努力架!

原來努力就可以合理化所有抄襲事件/出醜事件
大把人都好努力,咁佢係咪要吹奏好多人先?
佢都鳩嘅,佢share個網仲要用殘體
估計個條友係雙非兒童
04年打後走落黎香港生仔個堆人
而家堆雙非兒童都大曬、讀中學
佢地同国貨華同聲同氣
當然鍾意肥蛆啲垃圾片啦

臭貨華淨係抄襲都已經搏曬老命
每日左抄右抄都好廢心思架
真係好努力!
咁有冇人支持高手笑
同埋有冇人踢爆吻华抄襲
條友係咁sell佢主人
就算我唔識都會入去望下
之後入到ig見到(粉屍所講嘅)靚女就乜都唔理就follow
冇人話畀其他人知吻华抄襲史就會落搭
Btw喺打機谷宣傳佢地個吻华
不如乜谷都去宣傳啦
有mirror成員follow就打晒飛機
不如試下喺mirror啲谷宣傳
更加多人follow添
指條明路畀你地行呀粉屍們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞