肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
高手笑條片啲打手多到又spin去黃藍
個兩姐妹左痴右痴 竟然成功俾佢r到
有條友叫蛆姐忠粉:
"其實我都唔明,乜都要攞晒出嚟先叫真黃?"
臭貨华係港豬呀,黃佢條底
不過都嘥氣,自稱得忠粉都係冇得救
佢地係咪盲 定唔識字
條片已經講到好白
點解都仲可以話係鬥黃
有條乜柒意粉話:
"唔出聲=藍?
佩服,好心睇下人地ig動態send咩
64,721,831有出聲架"
屌都話唔係黃都唔一定係藍
佢個世界得呢2個選擇
又唔睇晒條片就廢噏

有個又講得幾啱呀:
"我笑鳩咗真係,乜撚柒野都冇做過就隨便標籤一個人, 你係咪有撚病"
臭貨华乜柒都冇做,做乜你地班粉屍屈佢做黃
等自己支持得有理由D呀?
仲有一個話"抄迪士尼已經好耐以前,而且佢都有道歉有承認,唔好講到佢好似冇道歉咁喎"
都唔知係咪on9, 道歉就大撚曬?咁我殺左人之後say sorry就咁算數好冇
仲有臭貨篇"道歉文"理論上都唔叫道歉,成篇嘢由頭到尾都冇講對唔住,只係到扮委屈搏同情咋
而且寫完篇嘢態度照舊抄人,條友都仲死幫佢話幅少女圖淨係參考人,啲盲粉點解可以同佢本人一樣無恥
我都見到呢條友
佢都算冇其他粉屍咁搶口
但佢真係盲撐
話咩幅少女圖呀臭貨华有加"練習"兩個字
唔係呢到啲人講,佢點會後加返
記住係後加。人地唔出聲又想側側膊唔多覺

都見到有人留言話YT冇乜人會講臭貨华
係佢不值一提定係啲人驚提佢會拿屎上身

Btw支持高手紹
似係不值一提
好多留言都話唔知肥蛆係乜水
應該係正常成年人都唔會留意呢個人
其他香港utuber都應該唔得閒留意佢啲嘢
呢啲懶係創新既片真係睇見都唔想禁入去睇
成日用單身黎做話題
又話塔羅又話搵男友
可唔可以影啲高質少少既野?
不如我比啲idea你?
你個肥娃product 係你既主要作品
不如教下畫畫呀插畫師
睇下balu 啲片同你就知差幾遠
教畫畫認真咩
教畫火柴人定教人抄畫
就係因為佢冇料到先做埋啲嘩眾取寵嘅嘢
就蛆妹單身topic已經唔知拍左幾多次
佢地已經冇題材啦
不如收檔把啦反正都係一堆劣幣
有咩"KOL"就有咩粉屍
咩叫2021年幫藍紅賣廣告嗰啲人你又唔講
人地主題講緊呀臭貨华喎
又spin嚟spin去,你唔話呢個?你唔話嗰個?
都話咗唔係得黃藍兩種
係都要講到臭貨华非黃不可去證明自己冇支持錯人
未出嚟做野關咩事,就唔講得野?
係啦,得臭貨华出嚟做過野啦,m記嘛,知啦
冇睇晒條片
嗰個逸b好似係誠誠啲觀眾?如果唔係都唔會咁稱呼佢?
會唔會呢排佢兩姊妹太臭朵
啲粉屍頂唔順,都要搵個出名啲
同夠"黃"嘅KOL嚟幫佢兩姊妹洗一洗地

不過呀逸b,你有冇錢架?
佢兩姊妹只係鍾意有錢人
同命中注定嫁畀有錢人架咋
其實唔講政見,抄襲賣劣貨已經夠衰㗎啦
成班護蛙手一講抄就叻哥上身扮睇唔到
一係就指鹿為馬死拗佢冇抄過
呢堆人搞到成個youtube界設計界烏煙瘴氣
似係讀緊高小到初中嘅肥仔
我當佢少不更事中意埋曬啲妖孽
讀中學求其搵個後生miss都靚過臭貨兩姊妹啦
仲要佢地兩個而家咁後生都老態盡現
過多幾年個肥仔實後悔
粉屍同主人一樣
都不願面對抄襲事實
又話咩show返篇道歉文出嚟
係呀道咗歉,但之後咪又照抄
依家講佢抄襲
你班粉屍仲講乜黃藍
黃就抄得?
面對返抄襲呢件事啦,仲講黃藍長唔長氣啲
垃圾抄襲华
佢啲fans仲垃圾
有個講高手笑/臭貨华抄襲嘅留言唔見咗嘅
有冇人見到?
我見到都幾多like
係畀人del咗定留言嗰個自己del咗
又玩del留言呢味野
想問下嘅留言係跟咩順序排?
我碌到底都唔見唔個留言
留言嗰個人係咪叫林鄭柒婆?
我都見到個留言冇左
好似係呢個名
總之講臭貨华個留言冇咗
柒婆唔係自己DEL咗呀嘛
會唔會係誠誠想保佢兩姊妹
同柒婆傾掂叫佢自己del留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞