肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
叫佢做好本行先啦 「插畫家」
定肥蛆已經轉做全職youtuber
咁佢就咪再畫埋啲柒蛙出嚟啦
抄畫家
呃埋呃埋都呃夠啦
見好就收啦蛆姐
而家已經愈來愈多人知道你真面目啦
再唔收手嘅話到時就連班大個左嘅妹豬fans都知你呃人唔再撐你
我驚你最後會死得好慘咋
佢係咪覺得佢兩個好幽默先會剪埋落去

無人想知
冇嘢講要講呢啲
之前已經拍婆婆用鄉下話講粗口
好多妹豬睇㗎唔好教壞人啦好冇
仲有就算咁勤力出片又點
全部罐頭式冇內容冇營養
佢條仔同佢一齊講嘢好似就住就住唔敢得罪蛆姐咁,勁無聊
條仔淨係識唯唯諾諾咁
食軟飯係咁
Rockstar都唔夠抄畫咁疊水
華姨,我不想努力了
想知佢幾年後仲有冇面叫自己蛙姐 有自知之明就叫自己蛙姨
人地深信自己條命無咁易收皮架 占卜師話佢知命格好強架嘛LM等睇佢沒落
啲算命師傅係咪話兩姊妹都嫁有錢人?
就當係真嘅話 国貨華遲早飛福頭
係呀內心好強大厚面皮
命格強,面皮更強
只要自己抄畫抄到唔尷尬,尷尬嘅就係人地
見到有po講一人一個cheap精行為
我覺得华大嬸可以上榜
話唔定福頭發達做有錢人呢
人地假假地都係rockstar嚟
到時一皇二后,抵諗啲接收埋個妹做姊妹丼
床事都攞埋出黎講就唔好扮妹妹仔啦
臭華華
全香港都知rockstar 5分鐘
华嬸
日夜癲到嘅人可以健康得去邊,之前中二到叫自己做收夜人
點解肥蛆啫啫可以咁唔知醜架
邊有人會公開講自己同男朋友既床事架!?
嗚呀 我接受唔到
肥蛆姐姐明明係中小學生既role model
點解佢會同白粉友拍拖?
仲要同男朋友去酒店過夜?嗚呀嗚呀
我既女神肥蛆啫啫
佢會解釋冇講過話床事
係你班haters 自己ff
5分鐘可能係指每日真正工作時間
5分鐘既有效時間
無論係工作還是床事都一樣咁失敗
係呀 就係講緊你地呀! 臭貨華同福頭汪汪

臭貨華而家啲片越嚟越低質,除左賣蛆妹同hea 之外,
而家仲要賣埋低俗笑話
婆婆講粗口~
蝠頭男友只有5分鐘~

遲下係咪會賣埋自己啲八婆野做拍片題材?
等粉屍可以了解我多啲嘛
咁做有咩錯喎
自爆佢自己係不學無術死mk 妹only
終於有youtuber講真話篤爆隻臭貨華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞