肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike
諗唔到就開始扮開心share畀粉屍幫佢換衫
自己冇idea就冇idea啦
"創作"創到吻华咁真係食得屎
可能之後再出返product又話係同粉屍"crossover"架啦
啲粉屍實出晒水咁啦
"哇,我嘅衫有機會畀肥閪著,正呀"
"肥閪不知幾有我地粉屍心呀,同我地有互動,你班haters收嗲啦"
filter遮唔到好多瑕疵,重要呢個角度影阻曬鏡頭,用唔到filter
我相信落咗妝用filter唔係呢個樣
今次出現大量有版權嘅造型就可以話唔關自己事
粉屍已成condom
屌你老母 腦都唔撚用添 年宵錢就吻華賺
佢啲死忠係咁既質素
同阿儀撞樣
幾時收皮

好耐冇睇佢,痴到個雙眼皮想點
個樣嘩2d 想扮混血兒?
老啦 唔化濃啲啲皮會dup落嚟
混血兒? 中國混香港?
次次啲自拍相都同一個角度同一個表情咁影條春咩
廣州混貴州🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

蛆蛆而家連線上英堂嘅廣告都賣
真係好知性呀
不過以佢毅進程度嘅英文(she say yes)
真係擔心佢應付唔到呀
不如由abcd開始學起啦
btw佢啲姿勢真係好做作,以為自己影緊stock photo咩,普通人上online class都唔會咁嘅表情咁嘅動作同老師傾計啦,從未見過有kol啲動作咁唔自然,隔住個mon都打冷震
以佢嘅學歷走去sell呢啲學術apps真係好有說服力呀
有冇人覺得張相好奇怪…好似key上去咁
佢頭句"學習就係不停增值自己"好諷刺
一個連u都冇讀嘅人竟然講得出啲咁嘅嘢
事實係學習就係不停咁抄襲
學習就係不停抄襲別人
既然都係抄
佢不如用下腦諗下點樣抄得嚟又冇人知啦
真係唔明啲人搵老虎狗賣廣告係咩心態
啲眼紋多到...filter都遮唔到 keep得咁差都搵佢賣護膚品 邊到有說服力
就好似有個爛面MK妹sell你佢舖頭啲護膚品好好用 你會唔會信
好期待下年年宵(佢仲厚面皮去嘅話)啲照妖鏡
抄畫師做做下變咗mk妹sell化妝品
一啲都唔pro
入舖頭都會聽個靚女sell我多過聽個mk妹啦
反正都係畀人呃
你寧願畀個靚女呃定畀個爛面mk妹呃
少極都10皮 你話貪錢兩姊妹會唔會去
哇好撚恐怖....佢係咪張啲雙眼皮膠紙唔小心貼左係眼下面呀
變左眼下面勁多摺又勁厚
而家有個口罩遮住佢條老虎紋
岩岩去YouTube搵佢,好撚紅喔,有成30萬訂閱,入面仲有超多死宗,同呢度係兩個世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞