肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇

1001 回覆
108 Like 15 Dislike

屌你老母真係全部廣告都一撚樣架屌
7分面+擘大個口

神情呆滯係咪未食藥呀?
食左藥先開工呀嘛
咁冇專業精神架
佢個口係咪合唔埋架
一合埋好似含緊咁
啲相執完都係咁殘
想轉型做beauty beggar都有啲難度喎
人地嗰啲起碼都做得專業少少,都有做啲功課都講到啲野出嚟,先至有人落搭
吻华做得咁hea,又唔專業
成篇鱔稿咁
一開始打少少好似個人感受咁嘅例牌野(呀媽係女人之類)
最後再加啲購買資訊(優惠嗰啲)
睇完都唔知有咩咁特別
但都有傻妹豬聽佢講走去買
紡優美= ar fum = 支那野
仲記得花澤臭菜幫手宣傳隻支那貨
見到佢扮曬cute但係內心咁邪惡就想嘔
老女人一個 靠抄靠痴上位 標謗唔埋堆
佢可唔可以合埋個口 棚牙柒到咁好心啦
成排亂咁生
點解佢啲牙好似怪怪地咁
呃呃埋埋都唔搞下棚牙,但就俾自己個妹箍牙,真係好家姐
都就30啦,仲扮可愛,核唔核突啲
唔通想做purple 姐姐接班人?
係人都知佢真人眼紋法令紋深到仆街
都仲可以賣護膚產品,啲pr係咪眼殘
慘得過啲妹豬真係聽佢講幫襯
佢咪長做長有
個髮型咩事…洗臉要紮起頭髮?
紮到咁不如唔好紮啦,反正瀏海都唔夾起…
佢洗面唔會洗埋額頭
平時佢拍片化妝/廣告試用產品都係唔會夾好啲頭髮
直頭違反生活常理
(拍片時)唔會唔想整起pat紫菜劉海
又見到佢po相,夜深先開工
話埋畀人知1:50am
都係有留言話工作之餘都要休息呀🥺
不如調返轉啦
休息之餘都要工作啦
明明啲粉屍日日見住佢吃喝玩樂都仲要叫佢休息多啲
笑死 佢話深夜開live開到朝早
其實咁唔代表你做通頂囉
只係代表你日夜癲倒
皮膚咁差就早啲訓喇
肥蛆肯定扮唔知有呢段片啦 就好似佢當初扮唔知邊個係yepi咁
高手笑呢啲冇人睇嘅youtuber
我地30萬訂閱嘅吻华姐唔識都好正常嘅

成日話自己內心強大
面皮厚同內心強大兩樣野嚟架
呀吻华姐
咁佢地都幾撚蠢
臭貨本身就想扮冇事
但班信徒就係咁推條片賺clickrate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞